sobno biciklo |
Post Reply |
Author | |
xvision
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Srpanj 2010 at 20:12 |
zanima me kad se vozi biciklo (sobno), pa kazu treba voziti po 20-30 minuta da se masne naslage pocnu topiti, je l to sad 30 minuta stalnog pedalanja bez odmora ili kako
|
|
©aka u bradu i postanes faca u gradu...:)
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozeš vozit u komadu drzeci frekvenciju srca na 60-80% maximalne ili u obliku HIIT treninga...meni je drazi hiit jer dinamicniji i manje monoton ,a rezlultati su bolji(moje mišljenje)
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nema sanse da ces moci na tom sobnom biciklu napraviti hiit, raspasti ce ti se, nije on predvidjen za takav trening...to su jeftine bicikle koje u vecini slucajeva sluze da skupljaju prasinu ili kao vjesalica za robu
radje se ti drzi laganog cardia na tom biciklu |
|
mrtav hladan
|
|
Roncha
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se skroz, laganiji ritam ali vremenski cim dulji. sobni bicikl za hit trening morao bi biti profi bike |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
da...recimo spiining.... ali on dođe malo više para.... malo ubije monotonija na tom sobnom pol sata.... ja sam inace kombinirala...20min zagrrijavanje...pa onda bi kombinirala neku vježbu...tipa max trbušnjaci..pa 2min pedaliranja..... to mi je razbijalo monotoniju....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |