Povrce - što jedete? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
apsolutno jedem sve , u neogranicenim kolicinama.... brokula, cvjetaca, mrkva, kupus, repa - obozavam ju, grah, grašak, mahune, špinat-njamnjam, kelj , salate, pomidor, krastavci ,rukola, puterica... daj sve, napravim varivo za tren :))))
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obozavam rajcicu, dobri su i : krastavci, paprika, mrkva(
skuhana, u juhi ) Neki dan za rucak jeo blitvu, cudan okus, al sam cuo da je zdrava i pojeo s pilecim sniclama Sutra mi mama pravi spinat uz pilece snicle, vidjet cemo kako ce mi to bit |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znate vi ono...Jedi Ante blitvu, zdrava je, puna je zeljeza...
N'ti matere, ca su onda u prsutu siiine!!??! |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Povrce sve živo jer ga obožavam a kad sam na defki onda sam gori od nekog biljojeda
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |