oblikovanje |
Post Reply |
Author | ||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Rujan 2008 at 12:06 |
|
jel mogu na neki nacin oblikovati struk tako da on bude
na sredini (gledano iz naprijed) "udubljen"? lol,neznam kako da vam to predocim, ali ovako nekako " )( ", a ne kako se obicno dobiva struk od trbušnjaka da su kukovi jednake širine kao i rebra. jel na to utjecu križni trbušnjaci?? |
||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne kuzim te bas pojablje.
Mogla si naci neku slicicu bilo kakvu na netu di vidis ono sta bi ti zeljela i rec kako do slicne linije. malo objasnit jesi vec vitka ili prvo bi trebala da stuces naslage. Edited by d3m0n |
||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
genetika...
|
||
By:©parogica:)
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MA KUŽIM TE TOTALNO!!!!!
Eto, zato ti ja i ne peglam više toliko po trbušnjacima! Kad sam skužila da sam dobila kocku od trbuha, znaci ne )( vec I I više ne radim š000 trbušnjaka! šala mala.... Ali moram ti reci da mi je najbolje za trbušnjake napraviti samo 3 serije po š5-20 ponavljanja, ali sporo, sa zadržavanjem i OBAVEZNO UVLAcENJE TRBUHA - DO KIcME! Probaj, super je! |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vakumiranje |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
budem theia! najvjerovatnije budem nakon kardia ujutro samo 25 komada,bez ponavljanja! i tako 5x tjedno....ma odlicno!
samo se još treba natjerat ujutro na kardio! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, jutranji mi je najdraži! Bila sam ovaj vikend kod mame, a ona ima orbitrek (kojeg btw mislim maznuti ) i tako sam krenula na 45 min..... Pa produžila na 60... Pa me uhvatio suuuuuper osjecaj i nikako da se skinem!!!! Frendica zove na kavu.... Nakon sat i 20 min reklo bi se za orbitrek "SPASIO GA MOB!!!!"
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Također |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajooj,ja bi tako! sad mi je taj jutarnji cista tlaka jer se moram buditi u 5.30 (imam školu stalno ujutro) i bit skroz neispavana 6 dana u tjednu!
|
||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo si sredi prehranu pa ceš se puno bolje osjecati i neceš imati problema sa pospanošcu :-)
|
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne pomaže al thnx!
|
||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma pomaže :-)
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
ah, muški..... |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |