New Posts New Posts RSS Feed - Vizija, Svrha, Ciljevi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Vizija, Svrha, Ciljevi

 Post Reply Post Reply
Author
Goranchero View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 21 Prosinac 2013
Status: Offline
Points: 526
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Goranchero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Vizija, Svrha, Ciljevi
    Posted: 26 Ožujak 2015 at 08:01


To moraš neko pismo za prijavu pisati? Ovo mi izgleda kao šprance s prve godine ekonomije i one što moraš pisati za ISO 9000.

Relax, i korak po korak. U svakom slučaju, treba učiti, istraživati, raditi i eksperimentirati. Sretno!
Back to Top
never-give-up View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 19 Lipanj 2014
Location: Dalmacija
Status: Offline
Points: 464
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote never-give-up Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Ožujak 2015 at 14:59
Pozdrav :)
Sviđa mi se napisano, nadam se da ćeš uspjeti u naumu i dalje ostati tako motiviran.
I ako imaš kakav savjet, recept, bilo što .. podijeli na forumu :)
Back to Top
fitnessmirda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Ožujak 2015
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fitnessmirda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Ožujak 2015 at 11:38
Pozdrav svima, moje ime je Damir i želim sa svima podjeliti svoju ciziju, svrhu i ciljeve što se tiče fitnessa, ako netko iskusniji ima par savjeta dobrodošli su  :)

Treniram sa vlastitom tjelesnom težinom već 2 godine, u zadnja dva mjeseca treniram po 5 puta tjedno, bavim se raznim fizičkim aktivnostima i čitam literaturu za koju smatram da mi pomaže naučiti više o ljudskom tjelu, hrani i treninzima.

Vizija
U godinu dana želim naučiti dovoljno o fitnessu, prehrani, treninzima, komunikaciji sa ljudima kako bi uspio upisati fitness učilište u Rijeci, položio završni ispit te počeo raditi kao fitness trener u teretani/osobni trener i pomagao ljudima kako bi ostvarili svoje želje i ciljeve.

Svrha
Treniranje me ispunjava, podiže mi samopoštovanje, energiju, osjećam se zdravije. Vjerujem kako ću cijeli život učiti nove stvari o fitnessu, i želim biti spreman podučavati i pomagati ljudima prepoznati i uživati u prednostima treninga i pravilne prehrane. 

Polaganje Fitness Učilišta omogučit će mi obavljanje posla fitness trenera sa diplomom, naučit će me mnogo toga i pripremit me u podučavanju ljudi.

Cilj
Glavni cilj mi je svaki dan čitati 30-60 minuta, istezati se i povećati fleksibilnost, pratiti workout rutinu 5 puta tjedno, srediti prehranu kako bi bio spreman za polaganje prijamnog ispita na Fitness Učilištu!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.