MYPROTEIN |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Prosinac 2013 at 17:23 |
jel koristi tko ove proteine od ovog proizvodaca? pitam opcenito zbog cijene, jer mogu dobit 5kg za 579kn a 100% whey gold standard 2,27kg za 454kn
pitam striktno za ovaj: https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Myprotein-Impact-Whey-Protein-5kg.aspx a ja trenutno koristim ovaj: https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/100-Whey-Gold-Standard-2kg.aspx i sto mislite za creatin od myproteine u usporedbi od Optimum Nutrition . Optimum Nutrition je vjerovatno bolji jer je bolja firma, ali sada u kojem omjeru bolja, jer razlika u cijeni je velika i u kolicini. ako se tko razumije neka mi pomogne. creatin sam vec prije uzimao od Optimum Nutrition i ono bio je dosta dobar. ali cijena, cijena je presudna u svemu tako i u ovome. Namjeravam ga pocet uzimat od 1.1.2014 prvo se jos moram unistit za novu haha pa tek nagodinu pocet konzumirat, jer znam da onda nema kave, gaziranih sokova, energetskih sokova i alkohola pa cekam jos :) |
|
No pain No gain
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
myprotein je iznimno kvalitetan ,neceš pogriješiti s njim. Inace, sve ovo uz kreatin ti možeš uzimati ali ne u krugu od 2 sata (sat prije odnosno poslije konzumiranja)... ;)
|
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
od myproteina ima jos jedna zesca perverzija osim proteina - a to je kikiriki maslac.. i za te novce se fkt isplati uzet :))
samo steta sto nisu uvezli one ostale proizvode tipa mix za proteinske palacinke, muffine i ta cuda.. izgleda simpa kao meduobrok ^^ |
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda super, sljedecu turu uzimam 5kg tog proteina :D
ma ja sam uvijek sve izbacio, sto sigurno sigurno nisam ni cuo za ovu firmu do sada tak da ne znam ni za taj namaz ni za nista haha a cini se da je to bila losa stvar. Eto sad znam pa cu udrit po njemu ;) |
|
No pain No gain
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
runner_342, myprotein protein pancake mix, protein muffin mix su njihovi noviteti. Imati cemo ih i mi uskoro u ponudi. A što se tice kikiriki maslaca, da... fantasticnog je okusa i ekipa ga ludo kupuje. Evo linka za sve koji ga još nisu upoznali: Maslac je dostupan u 2 varijante - smooth (kremasto) i crunchy (s komadicima kikirikija). Edited by Zoki - 01 Prosinac 2013 at 22:50 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
Posto sam u fazi skidanja skembe pa ne jedem kruh, za sad cu ga jos zaobici. Ali jednom cu ga probat, a do tada ako nis proteine uzimam sigurno i to odmah 5kg :D nek se ima nek se pije ;)
|
|
No pain No gain
|
|
runner_342
Post Options
Thanks(0)
|
Kako je lijepo cuti da ce doci i ostala cuda od Myproteina... Cista perverzija od proizvodaca, svi proizvodi su savrseni ^^
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci valja taj kikiriki maslac?
Nisam htjela uzimat dok ne cujem reakcije A Impact whey - okus cokolada je najbolji do sad okus cokolade koji sam probala. Ne znam kakvi su drugi okusi, ako je netko probao nek javi dojmove? |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja trenutno pijem njihov vanilija-malina i stvarno je perverzija od okusa.
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
ajd ovo je super, za sada svi komentari pozitivni :D a uz okus, nadam se da imaju i ucinka? da se hvata na tijelo i misic, a ne sam da je fin a da se sve potrebno ispisa :D hh
|
|
No pain No gain
|
|
runner_342
Post Options
Thanks(0)
|
Kikiriki maslac je brutalan... Redovito ga maznem prije veslanja ili trcanja.. Fkt zasiti, odlican okus... Energetski me dost digne... Mah, milina... ^^
Zivio MyProtein... Jos samo da dodu ove nove perverzije... Odustat cu od prave hrane jer su presavrseni xD |
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
btw a razlika izmedu myproteina i 100% whey gold standarda je i to sta myprotein nema u sebi ni bcaa ni glutamin. sad kolko to igra ulogu? jer negdje sam procitao da je bas to Zoki ovdje napisao na forumu da je to razlika izmedu te dvije vrste a tu je i velika razlika u cijeni odmah. pa sada jel igra to veliku ulogu? posto pijem samo proteine htio bih da iz njih dobim sto vise dobrih stvari zar ne? a ne da moram uz to kupovat glutamin i aminokiseline jos :D
|
|
No pain No gain
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
myprotein je smece,jednom narucio i nikad vise,neznam kakav je onaj s okusom al pretpostavljam kako ga svi hvale da je sam secer,ja sam narucio ovaj bez secera i to cudo se nemoze popiti a da ne popijes grudu,probao sam ako ne 10ak vrsta proizvodjaca a proteine koristim oko 2 godine i nikad nista gore popio nisam,sad radim palacinke od njega dok ne potrosim
|
|
Kaylee
Cita FAQ Joined: 07 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
Namjeravam kupiti njihov sojin protein, bezokusni, nisam fan tih okusa. Cijena za 1kg mi je presmješna - 160kn.
|
|
Lift heavy. Because the barbell won't wake up one day and tell you it doesn't love you anymore.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je ono - 100 ljudi 100 cudi. |
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su isto svi njihovi proizvodi koje sam do sad narucivala odlicni, kako cijenom, tako i okusom. Kikiriki maslac je, kao što je vec netko rekao, perverzija samo takva, a nije ni maslac od badema daleko. Whey sam za sada probala samo cokoladni i baš sam htjela napisati kako je nevjerojatnog okusa, ako dodam u njega malo kakaa, sjeckanih badema i nešto mlijeka, dovoljno da se zgusne, bude totalna Nutella.
Edited by Wednesday - 07 Sijecanj 2014 at 16:11 |
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |