vjezbe za smanjene bokova??? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
britney
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Lipanj 2007 at 16:18 |
||
hola people! da li netko zna koje se vjezbe primjenjuju ako se zeli smanjiti obujam bokova??? prosla sam cijeli google u potrazi za odgovorom ali ljudi kao da nikad nisu culi za taj "problem"!!! |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za pocetak britney dobrodosla
Bila je vec slicna rasprava pa malo pogledaj ovdje: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=275& PN=š |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ica-beograd
Viden/a u gymu Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo probaj ovde da nadjes,ima dobrih vezbi |
|||
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znam ja sta bi ti htjela jer i ja imam taj problem, ali rjesenje ti nije vjezbanje donjeg dijela tijela, nego vjezbanje u cijelosti (crobni treninza), a kad ces poceti gubiti taj dio tijela odreduje tvoja genetika.
|
|||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da se forumasi nece slozit s ovime |
|||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nediraj taj dio,,,nikakve korekcije,,,,,,svi cemo biti osteceni............ |
|||
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sad sam tek vidio Theinu sliku..... Emilio, ive, slazem se potpuno! Kakav problem?!?!?!?! |
|||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A cuj , znas da zenske uvijek nesto kukaju
|
|||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aaaaa hahahahahahaha!!!!! sad sam tek vidjela ovo!!!!!!
|
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma dragi moji.... Nije ni ta guza dosla sama od sebe, a da imam problem - imam! Stvar je u tome sto sam nakon godina i godina treniranja otkrila nacin kako da kontroliram taj problem. Isto tako, znam da kad dobijem i najmanju kilicu - ona ide na TO kriticno mjesto. Vi muski.... nikada nece razumjeti nas zene.... |
|||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pustite vi moju guzu meni da se ja brinem o njoj!
|
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
gardelinka
Viden/a u gymu Joined: 19 Studeni 2007 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
JOOOOOOOJ!!!!!!!!! Najgora moguca stvar koja se nama zenama mogla desiti su ti nesretni bokovi.......ok, jos one koje ne treniraju, pa ni ne idu toliko za njima, ali mi "opsjednute", barem ja, podivljam kad se tih pol kile uhvati bas TAMO!!!! Blago muskima, nabiju 500 kg na cucanj i papaju ko kraljevi, smrc |
|||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zahvaljujuci bokovima, osudjena sam na dozivotno vjezbanje.
|
|||
gardelinka
Viden/a u gymu Joined: 19 Studeni 2007 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ah, a zamisli da si das oduska par dana? Ja bih se poduplala, pa zato moram jako puno!!! Pitanje: mislis li da je ok umjesto svaki dan trcanja, koji dan ubaciti hodanje umjesto toga, naravno u duploj minutazi? |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |