problem za plavusu |
Post Reply |
Author | |
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Travanj 2008 at 21:32 |
bok ekipa
nisam sigurana da li ce itko odgovoriti na ovu temu ali iskreno se nadam da hoce idem redovito u teretanu, imam osobnog trenera i sve ide svojim planom ali ja muku mucim sa nazivima pojedinih vjezbi. primjer, kada ne radim sa njim onda mi on savjetuje sto da tog dana napravim i tada moja plava kosa ostane u cudu i dodje mi da pobjegnem van jer ga nisam nista razumijela.... ili primjer kad vi opisujete sto napraviti ja imam osjecaj da sam najgluplje bice i to me zivcira jer neznam o cemu vi pricate.... sve to ja radim ali kad je rijec o nazivima izgubljena sam... "Bench press Kosi potisak bucicama Kontra koso razvlacenje kick back, ledjna ekstenzija, scotov pregib, opruzanje na latu" ljudi, sto da ja procitam, gdje da ja procitam da ja znam o cemu vi pricate.... |
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa upisi u google te rijeci sto ne razumijes...
Na youtube-u pogledaj,mozda ima kakav videic... sve se da nac,u zadnju ruku-pa ako imas osobnog trenera i placas ga,reci mu da ti objasni,jer ti je ovako uzalud! Nije da ja znam sve,daleeeeeko od toga,ali se moras snac!!! |
|
By:©parogica:)
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjerojatno imaju ti nazivi u knjizi "bodybuilding za zene" jer je tamo objasnjeno i vjezbanje sa spravama... |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Reci tom treneru da ti pokaze svaku vjezbu i ti si lijepo sve zapisi.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |