Trbusnjaci! |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Riper
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2007 at 22:38 |
|
Imam stomak bez imalo sala,trbusni misici se naziru ali to nije to!Trbusnjaka mogu uraditi max70!Koliko serija da radim i koliko ponavljanja!Koliko puta na dan!
|
||
DrydeN
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja imam stomak bez imalo sala, trbusnjaci su mi dosta dobro izrazeni ali i dalje radim na tome Ja radim 2 vrste vjezbi za trbusnjake: š. serije od š00 kom. ( 20 norm. + 20 u lijevo + 20 udesno + 20 norm. + š0 ulijevo + š0 udesno ) , ovo radim 2-3 puta dnevno, vecinom 2 puta. 2. legnem na pod i spojim obe noge pa njih dizem, spustas skoro do dna (ali ga ne diras) pa opet dizes ... cuo sam da je ova vjezba dobra za donji dio trbuha.. ovo radim oko š00 komada na dan, po serijama od 20-40 |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jel?! Ti to nabijas komplekse?! Ja radim superserije:
i to po 3, 4 serije, zavisi kak sam raspolozena jer sam u teretani uglavnom nakon crobika gdje pred kraj radimo trbusnjake 5 min bez prestanka. To ti sve ovisi.... Moj bivsi je imao mmmmmljac trbusnjake, a radio ih je samo 3 serije po š5 ponavljanja. Moras si sam odrediti. U svakom slucaju, ako vidis da ti dosadasnje vjezbanje nije dovoljno, pojacaj ga!
|
||
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupi si RETURN SLIDER
meni je to sestra kupila i vjezbo sam mal s tim, nije bas lagano, ali ojacava ledja, rametna itd... stvarno je ucinkovito... dodje ti š02kn u trgovini "ROG-JOMA" u Osijeku Edited by The Dario |
||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da,dobra stvar!
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma imam osjecaj da je to sranje. Samo se izvijas. Ne kazem ja da tu ne 'rade' misici ali takvim necim se ne razvijaju misici. |
||
habitus
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
amigo. za snagu je potrebno tri puta tjedno ,ali moras ih razorit. preporucam creatine i aminokiseline(bcaa= kao dodatak prehrani. jednom tjedno potrebno je napraviti max broj. tri dana u tjedno moras ih odmarati,da ih ne iscrpis. nakon svakog treninga obavezno je istezanje EDIT: Premjesten tekst iz komentara u post Edited by Zoki |
||
habitus
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
habitus
Post Options
Thanks(0)
|
|
baci to u smece prijatelju. rasturit ces si lumbalni dio krljeznice. upala ishialgikusa,discus hernia... |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se JAKO opasna naprava,,,,lumbago ili isijas............ |
||
Sanchy007
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm, jel ovo ima kakvu uncikovitost na stomak? btw: ja trebam skinuti stomak. |
||
Male stvari covjeka cine sretnim, jer nista nam ne izgleda tako privlacno kao ono sto jos nismo postigli.
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sanchy007, zapamti, jedino sto ima utjecaj na stomak odnosno skidanje masnog tkiva je crobni trening (trcanje, hodanje, brzo hodanje, orbitrek, ergometar, bicikl itd itd.) i naravno zdrava prehrana. Cisto da odma razbijem jos jedan mit; trbusnjaci ne skidaju salo niti ikakvi drugi rekviziti poput ovog. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da bas gledam... vjezbanjem trbusnjaka ces ojacati trbusne misice...ali neces skinuti salo... za to ipak crobni trening... i malo srediti prehranu.... A ta spravica je uzas... nikako to zeznut cete si kraljeznicu....bolje raditi klasicne trbusnjake...i ledjnjake naravno... sa tim da se kod trbusnjaka ne treba dizati u sjedeci polozaj.... i ne odizati noge ravno... bolje je savijene...da dobijemo fleksiju trupa... a ne fleksiju u kukovima... |
||
Sanchy007
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
crobik, a koja je najbolja vrsta crobika, ako se ne varam ima vise vrsta
|
||
Male stvari covjeka cine sretnim, jer nista nam ne izgleda tako privlacno kao ono sto jos nismo postigli.
|
||
Sanchy007
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjezba, vjezba i samo vjezba |
||
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, uglavnom prevladavaju tzv. workouti, pola sata crobno, a ostalih pol sata vjezbe snage s bucicama, gumama i sl. samo su ti razlike u intenzitetu vjezbanja, vrsti programa i slozenosti koreografije... crobni programi najcesce dobiju nazive: - s obzirom na vrstu glazbe koja se koristi na satu (latino, haus, jazz, afro...), a sukladno s tim i stil i vrstu koreografije - s obzirom na intenzitet (lo, mid-energy, hi-lo...) - s obzirom na rekvizit koji se primarno koristi na satu (step, slide, fit ball...) - s obzirom na djelovanje koje se postize koristenjem odredjenih programa (fat burning, new body...) - s obzirom na okruzenje u kojem se program provodi (aqua crobic, power walking...) - s obzirom na specificne zahtjeve grupe (fit kids, senior crobics...) imas i vrstu programa koja se najvise posvecuje odredenim grupama misica (npr. b.t.l.s.- bedra, trbuh, ledja, straznjica) to ti je uglavnom ono osnovno, al ti sve zavisi od centra do centra.. bilo bi najbolje da odes do najblizeg crobic centra pa da pogledas sto oni nude i tamo se savjetujes. |
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |