Dorada/kritike plana treninga |
Post Reply |
Author | |
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2011 at 13:30 |
Znaci zelio bih da mi date neke sugestije-kritike ,
naravno ako ih imate , na ovaj plan . Radit cu iskljucivo tezinom tjela jer cesto idem iz jednog grada u drugi pa ne mogu nositi sa sobom tegove . Nemam neki poseban cilj osim odrzavanja koliko-toliko "zdravog" izgleda i kondicije . Znaci nema potrebe da mi sad govorite neces nabiti masu , neces se izdefinirati itd. Za sada jos nisam siguran da li cu raditi 3 ili 4 puta tjedno . Trening ce se sastojati od 4 kruga koja vise- manje obuhvacaju cijelo tijelo i između kojih cu praviti pauze od š min . I da , svaku vježbu cu raditi maksimalan broj ponavljanja . Mozda sam fulao neke nazive vjezbi , to je cisto tako napisano da meni bude preglednije Prvi š. Sklekovi obicni 2. Zgibovi obicni 3. Trbusnjaci - podizanje trupa 4. Leđnjaci 5. cucnjevi duboki 6. Dizanje na prste Drugi š. Sklekovi uski 2. Zgibovi uski 3. Trbušnjaci - podizanje noga 4. Leđnjaci - podizanje suprotne ruke i noge ležeci licem prema dolje 5. Polucucnjevi 6. Dizanje na prste Treci š. Hindu sklekovi 2. Zgibovi široki 3. Sklopka - podizanje i trupa i noga 4. Leđnjaci 5. Iskorak prema naprijed 6. Dizanje na prste cetvrti š. široki sklekovi 2. Zgibovi s micanjem tijela lijevo i desno 3. Penjanje po nozi ili trbusnjaci s rotiranjem lijevo i desno , ne znam jos : / 4. Leđnjaci - podizanje suprotne ruke i noge ležeci licem prema dolje 5. cucnjevi duboki 6. Dizanje na prste Edited by Wooz |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |