zenski boks |
Post Reply |
Author | |
haley20
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Sijecanj 2008 at 17:01 |
evo napokon je i u moj grad dosao boks, pa si ja razmisljam kako bi to bilo super upisati.. ima li netko da zna vise o tome? zanima me sve - da li je taj sport dobar za dovest se u kondiciju, ucvrstiti cijelo tijelo, sve, sve.. pozzdrav
|
|
H@ley
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je super sport. Jako dobar za kondiciju (pa vidis i sama da profesionalni boksaci plaze nakon par rundi ).
Probaj pa vidi. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha.... a i moci es se braniti od napasnika;)
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije sam se bavila jednim drugim borilackim sportom i to godinama, tako da ti mogu preporuciti bilo koji. o boksu ne znam puno, al bilo koji borilacki opcenito je super za:
kondiciju snagu motoriku mrsavljenje razvijanje misica nogu, tricepsa, ramena i ledja ispucavanje energije, pogotovo stresa ugl, odi svakako |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
ODBRANU...takodjer |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, i to naravno
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
direktor
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
sigurno je da boks ima veliku kondicijsku potporu,a osim nje i dugi niz benefita kao sto su: fizicka i mentalna borba (izostravanje osjetila..) ucenje borilacke tehnike(napad i obrana) , fleksibilnost,explozivnost,refleks..osjecaj sigurnosti u sebe. itd.. jedini minus i po meni najveci nedostatak odnosno mana tog sporta je ,razbijene arkade,nosevi,povremeni podljevi ispod oka,hematomi, i koliko god izostravao mentalnu snagu kroz ovaj sport,ipak je neizbjezno reci da treba pripaziti na efekt konstantnog udaranja u glavu tako da ne znam koliko je to pozeljno.. ali eto,dok se god drzis ovih prvih pozitivnih strana boksa moze se reci da nemas sto izgubiti,mozes samo dobiti. Edited by direktor |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
KAZU DA JE TO HUMAN SPORT
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |