Savjet... |
Post Reply |
Author | |
Just a girl
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Prosinac 2007 at 00:40 |
Ma, znam da svi pitaju za savjete i da se vecina stvari ponavlja.. Ali nadam se da mi necete zamjeriti na ovom.. Evo ja bih samo voljela dobiti koji dobar savjet...
Dakle... Imam 59 kg, i visoka sam š69 cm... Uvijek sam bila malo jaca, i sad sam se napokon odlucila da dam sve od sebe da izradim tijelo kakvo sam oduvijek zeljela... Inace, sira sam u bokovima, ali to mi toliko ne smeta, koliko me smeta to sto mi se sve skuplja na guzu, i donji dio trbuha... Dugo dugo sam se mucila da ucvrstim trbuh... No, nikako...Nikada nisam uspjela ucvrstit trbuh... I to me vec baca u depresiju... što da napravim, kako da ucvrstim guzu, noge, i trbuh? Pls, neki savjet... Bit cu vrlo zahvala... Thx Edit:maknut bold Edited by Zoki |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
kreni na pilates,to ti je ludnica za te stvari
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro kaze dejanelo... ak nemas nekog viska kg, a zelis se ucvrstit, pilates je predobar
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super je pilates, al meni bas i nije pomogao oko toga
e da, vidim da si nova, pa dobrodosla.. imas bas originalan nick
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha btw, nije ti pilates pomogao? a kolko si dugo isla na pilates? |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja imam pitance...
Pokusala sam sa pilatesom ali nikako se u njemu nisam pronasla jos neki prijedlog mozda vezano na ovaj topic ? < ="text/">// Begin Ad Muncher helper script ywzXso(š,"ywzTimeout('enableDesignMode()', 20);"); // End Ad Muncher helper script |
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
bicikl, trcanje, hodanje, crobic, vjezbe podizanja nogu, zdjelice, cucnjevi, trbusnjaci ...
a plivanje i ples za cijelo tijelo ! |
|
Just a girl
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm... aj pokusat cu s tim... mozd najbolje da prvo skinem koju kilu a onda akcija ucvrsivacanja....
|
|
direktor
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozda bi bilo najbolje malo procitati teme vezane uz prehranu i treninge s utezima. -pa lijepo slozis jedan jelovnik i prikazes ga ovdje ( pa mi korigiramo ako sto treba korigirati) -pa jos ljepse napravis jedan trening program ( pa mi korigiramo ako sto treba korigirati) tako ces najlakse shvatiti da nije potrebno prvo skinuti suvisne kilograme da bi se ucvrstila i obratno..kada mozes bez problema i skidati salo i pojacati misichni tonus. ili se 'zategnuti'. tebi je potrebno srediti prehranu i 3 puta tjedno izdvojiti po sat vremena za odlaske u teretanu,i biti ce to sasvim uredu. Vuk sit i ovce na broju,jelte. Edited by direktor |
|
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo to: kombinacija redovitog vjezbanja i zdrav, malo redukcijski, plan prehrane. Istina, malo teze primjenjivo uz povecane obaveze, ali zdravlje je najbitnije. "Gdje ima volje ima i nacina".
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
BEZ LJUTNJE--nerazumijem ,koliko cemo se vrtjeti oko istih stvari na ovom forumu.. ista pitanja isti savjeti........stvarno,,,,,bez da uvrijedim nekoga....(izvinjavam se unaoprijed,,nista personlig) forum je postao u neku ruku bezidejan.........mozda ovim recenicam nije ovdje mjesto no ipak se vodim da time da necu izazvati previse vatre ,jer ima dosta toga ovdje sto nebi trebalo imati mjesta...., volio bih da netko postavi neku novu temu,da procitam-o nesto zanimljivo,volim poucne stvari,uvijek dolaze noviteti,,nekazem da su ovo gluposti sto se pise ,,dosadilo mi je citati isto,........... |
|
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam za! Pokreni zanimljivu temu! Vjerujem da svi ovdje zelimo procitati nesto zanimljivo, poucno, motivirajuce...
|
|
direktor
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je uobicajan tijek stvari,kolotecina.. i tako je svugdje. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se isto slazem...slobodno stavi neku novu i zanimljivu temu;) šta ces kad smo svi dosadni;)) Ja mogu poceti pisati pjesme...ali ne znam jel bi ti to bilo zanimljivo;))) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |