AnastasiaB-nemam slogan |
Post Reply | Page 123 14> |
Author | ||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Studeni 2010 at 14:41 |
|
dob: 20 god
mjere: 67(struk ), 53(bedra), 24(ruke), 73(prsa) visina / težina: š64 cm / mislim 54kg, dodat cu danas O meni i treningu: Krenula sam s teretanom prije god dana bez jasnog cilja i programa, kako to obicno biva, ali tada je išlo lako bez obzira što radila pa sam vec za 2 mj ispadala iz starih hlaca te sam izgubila i što sam htjela i što nisam. Kao što je vidljivo na slikama, genetika me nije pomazila, ispostavilo se kasnije da centimetre gubim teško, a tek od 4. mj pocelo je formiranje onoga što bi se moglo nazvati ciljem, time i rad na prehrani.Shvatila sam da želim i mogu dobiti više od fitessa, prvenstveno više od sebe. Ovdje nastaje problem, do 7.-8.mj sve je stalo, tocnije, zahvaljujuci forumu naucila sam puno o prehrani i treniranju, pocela sam raditi "prave vježbe" i dobivam natrag guzu( ), ali s mršavljenjem stojim na mjestu-unatoc pravilnijem vježbanju i prehrani, što nikako ne pogoduje motivaciji. Ipak sam relativno kontinuirana, u teretani sam najmanje 2x tjedno-4x, a najveca pauza je bila 3 tjedna na ljeto. Međutim, znam da ne dajem svoj maximum, znam da unatoc volji ne vjerujem dovoljno da mogu postici zaista što želim, dobrim dijelom zbog genetike i ovom temom želim dobiti realnu procjenu trenutnog i buducih stanja, a prvenstveno želim pohvatati što još nisam ne bih li mogla stvoriti boost da se pomaknem bar š korak, jer znam da kad jednom krene(opet ), moci cu to neko dulje vrijeme zadržati. Slaba tocka-well, sve Prehrana: dorucak: zobene + jogurt/mlijeko + voce ili omlet s posnim i vocem rucak: povrce + meso+ šnita kruha ili riža /tijesto + povrce + posni/meso međuobroci: uglavnom male salate, rjeđe sendvic s delux šunkom,posnim i povrcem, navecer posni + bademi, orasi li povrce vecera: omlet s posnim i povrcem ili ostatak od rucka ako nije tijesto/riža ili razne salate Trudim se držati plana što je više moguce, ali zadnja 2 mj oko 2x tjedno uleti po cokoladica ili oko šx tjedno previše kruha... suplementi: samo multivitamin i ujutro željezo+vitamin c trening: trenutno ucim pravilno izvoditi što više vježbi utezima da bih mogla sprave ograniciti na š-3, imam 3x tjedno fullbody baziran na osnovnim vježbama poput iskoraka, deadliftova, cucnjeva, sklekovi, lateralno bucice etc, trudim se imati što manje pauze i brži trening, razlicite varijante svaki trening i sl. ovo je ustvari priprema za neki teži kružni trening baziran na utezima za koji bi bilo potrebno znati pravilno izvođenje vježbi da se mogu koncentrirati na brzinu i kvalitetu. kardio gotovo da i ne radim nažalost, šx tjedno šh, zna uletjeti više, a nakon treninga utezima radim š5-30 min-ako se natjeram. To mi ne valja, znam. i još slike... that was embarassing Edited by Zoki - 30 Svibanj 2014 at 10:23 |
||
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ti si super..pa male su ti noge..mmm like
|
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
juu, dobra kilaža
|
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
guza super.. sve super
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala objema ali mislim da sad imam 56-57 kg, slobodna procjena, udebljala sam se malo a nisam se vagala preko 6 mj, budem danas u teretani. nisam ni blizu onog što želim
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda si ipak malo prekriticna kada kažeš 'da nisi ni blizu'
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je,prekriticna je kad veli da ima ogroman
problem s bokovima i nogama jer joj uopce bokovi ne strse i nema debele noge,jedino ima viska s unutrnje strane nogeprema guzi al to i onak zadnje i teze ide dolje.a kad veli da nije blizu cilja to moze bit ak visokoo puca i bolje mi je to cut neg da veli da je ovo maximum i da je tu pred ciljem.globalno anast. Ovo je prilicno vitko i skladno,svidja mi se i ne vidim losu genetiku i limite |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala phoenix. i da, pucam visoko, zato sam to i rekla
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo pucaj visoko,sto vise zelis vise ces
postic.i dobra guza btw ;) al to bas ne komentiram jer me zika i ena optuzuju da sam vocrcina :))) |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa jesi |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš si me razgalio ovim komentarom, to mi je jedan od bitnjih dijelova...voajercino
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kaj bi bio,ja sam komentiram dal se vidi
napredak,ruka.,guza tak svejedno :)) btw ena,zika di su vase guze,ovoga slike,mislio sam na slike :) |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ davor
ja voajer a ti si odma i jedino komentiral guzu :)) @anast nema na cemu.znam ja da vam je guza najvaznija a i nama je,zato je i glupo ne slikat ju kad bez te slike nebus saznala ono kaj te najvise zanima nismo vidoviti |
||
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
draga a gdje ti je samopouzdanje,necu da cujemo to tvoje nisam ni blizu..odlicno ti ide i mozes bit samo bolje.
GO,GO,GO,GO |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
aaw mini star, glupo da ovdje komentiram možda, ali mislila sam ti slike pohvalit, guza ti je super-super
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
VOAJERcINOOOOOOOOOOOOOO!!! Moja guza dolazi za kojih mjesec dana, zapiši si u kalendar!
pusti Davora na miru, curi riknuo net pa si daje oduška i pokazuje nam svoju pravu stranu |
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | Page 123 14> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |