Kako izgubiti masno tkivo? |
Post Reply |
Author | |||
man in black
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2010 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2010 at 12:52 |
||
imam problema s masnim tkivom na trbuhu. u posljednjih
nekoliko mjeseci sam izgubio dosta kila, ali ne i puno masnog tkiva. svaki dan vježbam, pazim na prehranu(zapravo i previše, vec nekoliko mjeseci nisam ni okusio ništa nezdravo), ali masno tkivo se ne smanjuje. s masom nemam problema (š67/59). Koje mi vježbe preporucate? što neka radim? |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko kalorija jedes dnevno?
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
man in black
Post Options
Thanks(0)
|
||
oko š000 kcal...cesto i manje
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije ni cudo. Zahebao si metabolizam. Totalno.
Osnovne vježbe bez izolacija, i naravno postepeno podebljavat kalorije, pocni svaki tjedan sa 200 kcal više dok ne dođeš do 2000 kcal. To održavaj jedno vrijeme i onda pocni ubacivat dodatno kardio. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š000 kcal je bas ono.. bazalni metabolizam curi od 40kg
|
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jesi ti ziher oko ovoga.. Ajde nam napiši svoj dnevni jelovnik.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
man in black
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovako ide otprilike moj dnevni jelovnik, iako je svakog
dana drugaciji (dorucak je svaki dan isti) Dorucak: 200 ml mlijeka i š5 g intergralnih žitarica Rucak: š00 g mesa i salata Užina: voce Vecera: najcešce konzervirana riba ili jaje |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
NHF, al tolko hrane ja pojedem u jednom obroku.
To ucetverostruci i bit ce ok, najozbiljnije |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel ima tu uopce š000kcal?
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
pitaj davora
btw, prije bih rekao da ima 500-tinjak kcal |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
onda mogu odgovoriti autoru teme da upravo zbog tog ne skida salo Edited by ThornOfFaith |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tesko je ljudima objasnit da sa toliko smanjenom prehranom samo
gube misice.. Mozda je vecini vaznije da izgube opseg |
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
man in black..spašavaj se brzo.. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Muško si, podebljaj to malo. Ubaci još minimalno š obrok + podebljaj sve ove dosadašnje obroke. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Podebljaj je blaga rijec...
ja ovih š5 g zobenih pojedem samo dok ih prebacim iz vrecice u zdjelicu |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š5gr zobenih je goli ku... meni je š50 gr za dorucak sta je š0 puta vise. š00gr mesa i salata. pre malo bar š50 gr mesa sa š00gr rizeili tako nesto +dosta salate. |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |