za pocetnicku prehranu |
Post Reply |
Author | ||
badboy1950
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Rujan 2010 at 00:30 |
|
book svima,pa zanimalo bi me oko prehrane,razumijem da
trebam unosit vise korisnih ugljikohidrata i kalorija nego sto potrosim.. pa zanimalo bi me ako tko poznaje neki domaci napitak poslije treninga koji bi unosi to sve potrebno ,a ne stvari kao miomax ili tako neke napitke.. |
||
badboy1950
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne postoji domaci napitak poslije treninga. ako bas ne zelis piti proteine, onda jedino mozes jesti bjelanjke. i to ih jedi s dekstrozom. dekstroza ti je grozdjani secer, nikakva kemija (iako niti proteini nisu kemija, al eto, ljudi zive u zabludi jer ne znaju razliku izmedju dodataka prehrani (suplementi) i steroida)
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A bijeli kruh i bjelanjke ako ne zelis "kemiju"..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam jedino cula da je dobro pit jogurt poslije treninga
jer ima puno proteina (al to treba onda baš pazit kad kupuješ jer nema svaki ono baš tak puno, neki grcki kao ima) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
radije onda kupi svježi sir i smiksaj ga s vodom i imat ceš "jogurt" s puno proteina...
|
||
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ili to htjela sam i ja rec sir, ali reko je covjek napitak a ovo miksanje s vodom mi nije palo na pamet |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ima napitak - litra mlijeka, 3-4 vece banane, 2-3-vece jušne žlice meda, i 4 veca sirova jaja ili ceš bit pametan i doc doma i najest se ko covjek neke mesine s rižom/tjesteninom i salatom npr... |
||
badboy1950
Post Options
Thanks(0)
|
|
ee da cuo sam i ja to za sir..a sta je sa napitcima primjer
2banane (oko 400 g) š žlica soka od limuna 2 žlice Meda lipa Podravka š00 ml hladnog mlijeka š žlica maslaca od kikirikija š00 ml hladnog vrhnja za šlag jeli to valja sta?? |
||
badboy1950
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
osobno to nebi pija |
||
badboy1950
Post Options
Thanks(0)
|
|
koji razlog??
|
||
badboy1950
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
fali mi proteina. dosta UH i M ima. mislin vrhnje za slag,to me najvise bode u oci
|
||
badboy1950
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha a izgleda malo i ne ukusno sa ovim namirnicama..
|
||
badboy1950
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
poslušaj zmaja, dobro je napisao. po teretanama i nekim non fitness/bb forumima kruže razni slicni recepti za masu a istina je da su eventualno za dobit masnu masu, nikako mišicnu. Hrpa sastojaka random povađenih iz friža + malo ideja iz filmova i eto ti recepta za masu |
||
Babydoll
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dakle...
Može prijedlozi za pwm ako ne koristim dodatke prehrani? Vec sam za prijedlog dobila cokoladno mlijeko, to mi je ok. Išla bih u teretanu oko 9-š0 ujutro. što da jedem poslije treninga? Kako da to uklopim u program prehrane s 5 obroka, da dodam kao 6. ili umjesto međuobroka prije rucka? Hvala na pomoci, pocetnica sam. |
||
Purrfection...
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ako treniras radje dodaj jos jedan obrok. prijedlog bijelanci+bili kruh. piletina+riza
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |