Nedoumica - Trening,Masa... |
Post Reply |
Author | |
875976
Cita FAQ Joined: 24 Rujan 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Rujan 2010 at 23:35 |
Pozdrav svim clanovima foruma , poslije cu da se
predstavim... Evo ovako , moje pitanje je slijedece ... Imam š7god. 63kg i želio bih da nabacim mišicnu masu... Trenutno razmišljam o pocetku treniranja , ali nisam baš upucen... Ovako procitao sam vecinu clanaka na stranici, ali me to još više dovelo u nedoumice... Cilj mi je kreirati kvalitetan program za razvoj mišicne mase... Procitao sam ovaj program : https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi- treninga/Trening-masa.aspx Ujedno sam i procitao tekst o izolacijskim vježbama i programu za ruke : https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi- treninga/Pravila-izolacijskih-vjezbi.aspx Problem je to što u tekstu iznad piše da nije poželjno raditi izolacijske vježbe dok ne steknemo određenu kolicinu snage(koju nemam),pa ne znam kako da isplaniram kvalitetan program rada... Da li neko ima ideju na koji nacin da izmjenim gore navedeni program za razvoj mišicne mase i da li je pametna ideja da 2 puta sedmicno ( pon , pet ) uvrstim i ovaj program prije treninga (kao i vecina pocetnika želio bih da povecam obim ruke) ili neko ima neko bolje i prakticnije riješenje: Aš zgibovi (dlanovi od lica) A2 propadanja na razboju (dips) A3 zgibovi (dlanovi prema licu) A4 uski sklek (dlan preko dlana) Edited by 875976 |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pocni s nekin jednostavnijim programon i radi ugl. osnovne vjezbe, a izolacija se ostavi za sad. pocetnik si,teretana ti je dosta 3x tjedno prvih misec dana pa poslin ces lako to povecat.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |