Proteini |
Post Reply | Page 123 10> |
Author | |
luka52
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Kolovoz 2007 at 11:24 |
imam š4 i pol godina zanima me unos proteina u mene,od dosta ljudi na forumu sam cuo da mogu,a i dosta sam cuo da nemogu,zato me zanima vas odgovor...
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ko ti reko da nemozes?
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
rekli su mi starci i neki doktori koje je su pitali,sto ti kazes na to...
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
cekam odgovor
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
pod broj š. nitko ovdje nije placen da ti odgovara , tako da budi zahvalan sto ce se naci neko koga uopce boli za tvoj unos proteina
kao drugo , usprkos cinjenici da ti starci zele sve najbolje , nemora znaciti da su kompetentni da komentiraju podrucje suplementacije (druga je stvar ako ti jednostavno ne daju) za doktora ne znam , pretpostavljam da mu nisi tocno objasnio o cem se radi , ja skroz vjerujem covjeku koji nosi titulu doc.dr.sc. , a kaze mi da smijem Živio |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
ajde lega odgovori no malo opsirnije...
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
ne oni ce meni dopusti samo da ih malo uvjerim ali sto ti kazes dali mogu ili nemogu unositi proteine...
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
necu na svoju ruku nista govoriti , posto nisam nesto posebno skolovan , ustvari samo sam malo stariji neg ti...
neka ti odgovore neki stariji ovdje , ali koliko ti ja znam nije ti nikakav problem , jer su to samo dodaci prehrani i nista vise... najgore sto se meni desilo je da sam pisao u zelenkastoj nijansi , al to je vec nesto drugo |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti na odgovoru ali moglo je proci i bez onog komentara da ovdje nije nitko duzan da mi odgovara
jer ja mislim da smo tu bas iz tog razloga da jedno drugom iznesemo svoja misljenja i damo odgovore... |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
dobro hvala ti,ali zanima me sto ti to znaci najgore sto se meni desilo je da sam pisao u zelenkastoj nijansi , al to je vec nesto drugo.
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
dobro mama je kraj mene i dosta si je uvjerijo jos samo da te pitam koji bih ti meni whey preporucio...
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
cekaj , ja ti nisam nista ni napisao , odi zajedno s mamom na fitness.com.hr naslovnicu , posjeti neke proizvodjace (pronutrition.hr)
stvar je u ljutitom smajlicu , nevazno , ugodna vecer |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
sori, al nije sve sto ti stara kaze najbolje i najpametnije, uostalom, nisam ni sigurna bas da ti se starci kuze u to tak da...
isprika mami |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
to i ja mislim no ako znas koji bi meni whey pasao ti mi ga preporuci vjerujem ti
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
Opis proizvoda:
Whey.pro 80 je sirutkin proteinski koncentrat visoke prehrambene vrijednosti. Uslijed visokog sadrzaja esencijalnih amino kiselina kao sto su leucin, izoleucin i valin, pomaze kod gradnje misicnog tkiva, brzeg oporavka nakon intenzivnog treninga, te podupire imunoloski sustav. Za razliku od mlijecnog proteina, sirutkin protein sadrzi malu kolicinu masti i laktoze, te se moze koristiti i kao nisko kaloricni zamjenski obrok. |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
šš0kn 500g
|
|
Post Reply | Page 123 10> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |