dobar savjet? (program vježbanja) |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Oya
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Kolovoz 2010 at 16:26 |
|
š75 cm 55 kg (ljeto je) Nikad do sada nisam ništa vježbala,jedem puno iako se nebi reklo. Dolazi jesen a ja se napokon želim upisat u neki program vježbanja ali koji?? Želim dignut kilažu na 60 i želim ljepo oblikovat tijelo Znam da to nece doc preko noci i znam da se moram držat nekog programa prehrane al neznam koje vježbanje da odaberem :) Ako netko ima dobar savjet neka ga podjeli samnom :) |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li te interesira više solo vježbanje ili grupno ala crobic, zumba fitness i sl. ?
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Oya
Post Options
Thanks(0)
|
|
grupno vježbanje definitivno
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda probaj sljedece: Zumba fitness Ovaj oblik rekreacije je sve popularniji i žene ga vole. Procitaj clanak pa javi kako ti se cini.. |
||
|
||
Oya
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo super zvuci !
Koliko treba tijelu da se pocne formirat? p.s.znaš možda dali toga(zumba fitness) ima u Ri? |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
U Rijeci:
Od sada, službeni ZUMBAš74; fitness program možete pronaci na sljedecim lokacijama u Rijeci: Fitness centar Active, Milutina Baraca 7, Mlaka sub-š7-š8:30h Fitness centar Blue Gym-Belveder, Omladinska 8, pon-cet 20-2šh, uto-pet 2š-22h Program vodi licencirani ZUMBAš74; fitness instruktor Matea Knez, kontakt: 09š/933 7707 , [email protected] Edited by Zoki |
||
|
||
Oya
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala :)
Imaš li koji savjet za dobivanje kilaže i da sve ide na svoje mjesto? |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko ja znam uz vježbanje tijelo ce dobiti na mišicnoj
masi s vremenom pa tu možeš ocekivati povecanje. |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
Oya
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da! di cu dobit 5 kg mišica??
to nije lako muškarcu dobit a kamoli ženi! Zar nije opce poznato da žene puno puuuno teže dobivaju vidljive mišice? Imam decka da izgleda nabildano ja samo hocu izgledat pristojno :)) |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa pojacaj prehranu :) unosi više nego što trošiš :)
|
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da teže dobivaju na mišicnoj masi, hormonalna slika kod žena je manje pogodna za dobivanje miš. mase nego kod muškaraca, isto tako, žene imaju genetski viši bodyfat nego muškarci tako da im mišici dolaze teže do izražaja |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne brini ti za mišice, žene se toga ne moraju bojati - samo kreni s rekreacijom i to je to! |
||
|
||
Oya
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne brinem se ja za mišice jer znam koliko je teško ženama dobit 5 kg mišica! Nego ovaj Žiga nešto prica :)
Krecem s rekreacijom :) |
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam mislio na opcenito povecanje uz povecanje mišicne mase vježbajuci :)
|
||
|
||
Oya
Post Options
Thanks(0)
|
|
opcenito povecanje ne znaci 5 kg :D
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |