Par pitanja |
Post Reply |
Author | ||
cupava.mala
Viden/a u gymu Joined: 08 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Kolovoz 2010 at 17:07 |
|
Želim smršaviti,pa sam u zadnjih par dana malo cital apo
netu i skupljala savjete.Skužila sam da treba UH ujutro jesti,a navecer proteine. šta sve mogu jesti za dorucak i veceru jesti? Rucak jedem šta se napravi kod kuce. Koliko je zdravo da uopce ne jedem kruh?tj koliko bi bilo optimalno da jedem kruha dnevno?pretpostavljam da trebam onaj sa cjelovitim žitaricama. Kupila sam si steper.Zanima me jel dovoljno za pocetak da radim š5min na steperu,npr.ujuro prije dorucka? ovih dana jeden zobene Hahne sa mlijekom i cajnom žlicom meda.postoji neka druga varijanta za zdrav dorucak? Eto puna sam pitanja,pa ako znate-pomognite,ako ne- nemojte me zbunjivati. |
||
cupava.mala
Viden/a u gymu Joined: 08 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nitko?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lijepo si napisala da ne želiš da te zbunjujemo a drugacije ne znamo vec sam ti negdje napisao, radije se drži bicikla, steper ostavi il pokloni nekom za rođendan pogotovo sad kad je lijepo vrijeme, na promenadu i šibaj! a što se tice prehrane, pogledaj malo jelovnike cura tamo u Nutricionizmu, a i pisalo se dosta po forumu..sam treba pronaci |
||
cupava.mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovih dana mi je bic glavno prijevozno sredstvo. u utorak sam vozila sat vremena+š5min stepera,jucer 2 sata šetala po gradu+pola sata bica+š5min stepera,danas pola sata bica+š5min stepera,a kasnije cu do grada šetati. Navecer idem na neku domacu pizzu ,pa cu do tamo i nazad bicom. zašto da ga poklonim? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ne ne, ako te thorn nije vidio na bajsu to ti je kao da se i nisi vozala
ima puno ucinkovitijih nacina za sagorjevanje kalorija |
||
cupava.mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
ali steper mi je super,jer mi je kod kuce u sobi,pustim si seriju i radim. koja je tvoja preporuka za bolje sagorijevanje? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa jasno, ajmo si još više udovoljiti guzi za bolje sagorjevanje što više sexa i vježbi s tegovima |
||
cupava.mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa kako inace nisam ništa radila,krenula sam sa necim s cim necu domah odustati i da mi brzo dosadi. sex nije uvijek pri ruci,a vec imam dovoljno velike ruke,tako da ništa od utega. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha ha ha... imaš dovoljno velike ruke.... ne rade se ruke samo tegovima ...
a i ne rastu mišici samo tako... ne brini.... a utezi su ti jako bitni ako želiš ubrzati metabolizam .... |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svima bi ja utege i šipkice u ruke stavila
Inace, poznata mi ova pitanja |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
cupava.mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitanja su poznata,ali odgovor nije. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odgovor je u inboxu, cemu dvaput |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |