guza |
Post Reply |
Author | ||
marijana
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Lipanj 2007 at 20:50 |
|
pozdrav svima. imam vazno pitanje i trebam
hitno odgovor tj. pomoc. koliko dugo trebam radit sve one
"uspjesne " vjezbe za straznjicu da bi ona napokon dobila oblik i
izgubila salo? vjezbam vec dva mjeseca i nema nekog pomaka!!! a svaki kg koji dobijem zalijepi se samo na tom dijelu! inace sam mrsava pa mi zato toliko smeta kad samo guza raste! hvala!!!!!!!! Edited by Zoki |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pogledaj malo po naslovnici
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Straznjica.aspx  ; Edited by Lega |
||
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjezbama tipa cucnjevi, iskorak, bla, bla...neces maknuti salo s guze. Ono sto je tebi ciniti je trcati, trcati i jos malo trcati. Uglavnom poanta je u cROBNIM vjezbama. Znaci nije samo trcanje nego brzo hodanje, bicikl, plivanje, rolanje, planinarenje...I jos kad uz to prehranu sredis...ode salo. Dobro dodju i gore spomenute vjezbe da jos malo sve ucvrtis. No...samo da znas da ne postoje vjezbe za ciljano skidanje sala sa nekog dijela tijela. |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kratko i jasno....................kad smo vec tu kod trcanja jedna jako dobra kombinacija ---trcanje uz brdo unazad 20-ak metara ,,pa onda unaprijed 20 -ak metara,,,,jos ako imate mogucnost koristenja stepenica islo bi se se trcanje naprijed uz stepenice a zatim unazad uz brdo.....,,,,probajte........... |
||
ica-beograd
Viden/a u gymu Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uuuuuu,evo vec vidim sebe kako padam i kotrljam se niz brdo ili ne daj Boze stepenice...malo je nezgodno unazad,a? Ili nisi mislio unazad,vec samo gore - dole? Evo zbunio si me Emilio
|
||
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
||
gamegirl
Viden/a u gymu Joined: 04 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
rezultati se vide tek nakon 6 mjeseci, super su ti vjezbe Cindy Crawford, ovo ti govorim iz vlastitog iskustva. Odlicno je i rolanje. Isto tako sam mrsavica koja je uvijek imala povecu guzu ali eto, nakon dugih 6 mjeseci se stanje vidno popravilo a da ne govorim koliko je cvrsca! zato, role i biti uporan, i naravno nakon postignutih rezultata, nastaviti s tom navikom ko da je pranje zubi u pitanju.
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nesalim se,,, probaj unazad trcati uz brdo pa naprijed,,20 metara,,kombinacija,,,,,,,,,,,....dobro to je vjezba za pripremu elitnih sportasa..... |
||
ica-beograd
Viden/a u gymu Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |