proteini |
Post Reply |
Author | |
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2010 at 09:58 |
koje bi se prirodne namirnice isplatilo kupiti kao sporo razgradivi protein
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
posni sir ;)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
i to je dovoljno??Mozda ce zvucat glupo al nikad nisam kupovao taj sir pa kak izgleda dal ima vise vrsta...
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima razlicitih proizvođaca... samo odeš u najbliži market i trebali bi imati barem Dukatov posni.
|
|
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
to ti je sir kao za pitu od sira ilitiga BUREK od sira...u cašici je od 500 g (ako ima i 25 g)...imas sukat, kim, kplus, merkator itd...cijene su za dukatov i kimov oko š5 kn a za ove trgovacke marke oko šš kn...svi su dobri... Piše ti na njemu SVJEŽI SIR POSNI...nalazi ti se u frižideru....znaci nije to oni klasicni sir ko gouda ili trapist i sl. Eto lip pozzz...
|
|
Marijo Kovacic
Post Options
Thanks(0)
|
aj budem naso hvala vam na objasnjenju
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo link i na temu gdje smo razgovarali o posnom:
Posni sir (Link) Uživaj citajuci, tema je detaljna i bogata. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Insanity
Cita FAQ Joined: 28 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti ne valja posni, probaj zrnati iz Lidla.. Predobro :-
) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni slucajno dukatov, pre skup je.. lidl svježi posni sir |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam u lidlu vidio sam svježi obican..onaj pilos il kak se zove? hm nekak mi je prekremast..dukatov mi je super,i mislim da mi je zbregov bio dobar
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
neznam, meni je pilos odlican, cak bolji od dukata a i dukat je skoro pa duplo skuplji |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zbregov je pašteta u odnosu na pilos pilos je predobar, i još je bio ovih dana na akciji š7kn/kg |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
damn...trk do lidla
sad kupio clever iz bille pa da i njega probam |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |