masa? prsa? |
Post Reply |
Author | |
bunich
Cita FAQ Joined: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Svibanj 2010 at 17:01 |
Pozdrav ljudovi....ovako,ja ne zelim imat š00 kila misicne mase il nezz sta...ja sam visok oko š75 i 60 kg......jednostavno me zanima sto da jedem kako bi dobio na masi...i kako se prosirit u podrucju prsa i ramena te bicepse....volio bih dobit nekih š5 kg ali da se to ravnomjerno preraspodijeli po tijelu......pa ako ima tko kakav prijedlog sta se tice menija i vjezbi bio bih vam vrlo zahvalan......moze laickim rijecnikom jer strucne mozda necu skuzit....puno vam hvala
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle, ukratko, što se ishrane tice, prelistaj FAQ, tamo piše ukratko manje više sve što treba.
što se tice mase, ako nemaš staža u teretani, po mom mišljenju trebao bi prvo krenuti sa nekim klasicnim split programom, dok se malo ne uhodaš i dok ne nauciš pravilno izvođenje vježbi, pa tek onda preci na malo zahtjevnije programe, tipa upper/lower, full body i ostale. Uglavnom, generalni savjet, drži se složenih vježbi, kao što su cucnjevi, deadlift, military press, bench press, veslanja, zgibovi, propadanja. Gledaj da radiš ravnomjerno kompletno tijelo, da ne bi poprimio izgled ala. Johny Bravo, trup i ruke masivne a nogu nigdje, to jako grdo izgleda. Eto sada, složi si nešto konkretno, pa se javi da možemo dalje diskutirati. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
bunich, za ono što ti imaš u glavi trebat ce ti godine i godine poštenog treninga u teretani, poštene prehrane i pametno iskorištenih suplemenata - a ako misliš na debljanje i to nazovimo "masom" to možeš bez beda za koji mjesec samo ako se želiš usvinjiti. Sve to što si ti naveo u svom postu nisu loše želje samo moraš biti puno realniji i znati da to ne dolazi samo tako i da nema recepta kojim ceš ti doci do toga kako ti želiš. A sad nastavi s citanjem foruma |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I napucaj si sterojide
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |