dobivanje mišicne mase |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Jack Sparrow
Cita FAQ Joined: 15 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Svibanj 2010 at 23:06 |
||
pozz svima
ovako idem u teretanu vec 7 mjeseci i sada sam odlucio da bih poceo uzimati neke proteine za dobivanje mišicne mase ali sam totalni neznalica u tome,pa me zanima vaše mišljenje ili vaše događaje sa njima,možda znate koji bi mi bio dobar preparat neki, i zanima me još di kupujete to sve,i ako neko kupuje di vani jeftinije ili se neko bavi time molio bih ga neka mi se javi na pm jer ja trebam pod hitno kupiti neki protein pozz |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
FAQ - Dodaci prehrani
Možeš ih kupiti u specijaliziranim trgovinama za suplementaciju, nekim ljekarnama i preko neta.. možda ti se javi i netko tko narucuje izvana. Whey protein (sirutka) ti je najlogicniji izbor. Postoje neke sitne razlike između proizvođaca, ali se za pocetak ne moraš s tim zamarati.. kupi ono što ti je najjeftinije, dok god nije neki mix sa šecerima, tzv. gainer. Piješ ga odmah poslije treninga, kao PWM obrok (googlaj), s vodom i glukozom. Ako ti nije skupo, možeš ga ubaciti i u dorucak sa zobenima recimo. Whey nije steroid, neceš od njega buknuti ko kišna glista, ako ti ostatak prehrane nije kako treba - neceš imati nikakvog ili gotovo nikakvog rezultata. Postavio si pitanje u pravoj kategoriji pa nije bed, al inace je ovo toliko prežvakana tema da bi i 'malo sporiji' pronašli odgovor u roku od 5 minuta.. A što se tice tvog posta, Krleža je kurac za tebe.. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
@ Jack Sparrow
Hej, netko ti je ukrao zareze i tocke ! što se tice proteina, lega ti je sve fino rekao. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zlatica
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
znaci ako prehrana nije pravilna-whey ne vrijedi piti bez obzira sto se redovito vjezba? a ako je prehrana ok ali se nekada "zgrijesi" kao kod mene?? ..alkoh vikendom i šx tjedno junk food ili slicno... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije da ne vrijedi, to je obrok kao i svaki drugi, samo ce rezultati biti sporiji zbog te "ne"pravilne prehrane o kojoj ponajviše ovisi. Whey je sam dio tog svega.
Nije problem. |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a nije whey nikakva carolija... gledaj na to kao da si pojela malo više mesa u danu, samo na prakticniji nacin.. znaci netko tko jede 5 puta dnevno i pije shake ce imati poprilicno solidan unos proteina. netko tko jede 2put dnevno i pije proteine, unijet ce možda manje P u sebe nego ovaj prvi.. edit: sorry, sad sam tek vidio da si zlatica Edited by Lega |
|||
zlatica
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tnx.. ja nisam neki profi niti se bavim toliko tim stvarima kao vi,i ne pazim toliko ali pokusavam sto je vise moguce .ali se nemam namjeru u potpunosti odreci nekih "uzitaka" poput pizze šx u 2 tjedna,kobasice tu i tamo u sendvicu,cevapa na obiteljskom rostilju ponekad, i takvih stvari.ali koliko sam promjenila prehranu unazad 5mj je odlicno!!meso sam zamijenila piletinom i tunom.povrca i posnog svaki dan jedem...malo po malo!..kada sam citala po forumu dobila sam dojam da se whey pije za dobivanje misicne mase-u mom slucaju kada sam smrsavila da mi se misici malo putem vjezbanja "podignu" i whey ce dati neke rezultate ak budem vjezbala.da nebudem objesena i sl.da tokom vjezbanja mi ne odlaze misici vec masnoce....zato sma ga pocela piti. e sad...jesam ja dobro skopcala stvari ili ne......u svakom slucaju-bar je ukusan,a posto sam se odrekla slatkisa whey od cokolade dnevno mi je odlican!koda sam slados il cokoladu sprasila! |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zlatice dobro razmišljaš
|
|||
zlatica
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
zlatice, jel dolaziš na party?
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Napadaš ženu a još se nije ni snašla na forumu |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jack Sparrow,
di si nam nestao ... si tu? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Jack Sparrow
Cita FAQ Joined: 15 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tu sam....svaki mlati po svome ali skužio sam što moram jesti i sve to kako ide..jel ima neko da mu je neki preparat baš pomogao da se je pokazao dobar pa da probam ja jedino tako mogu na neciju preporucljivost nego da kupujem sam neki protein kad neznam kako se je pokazao...
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gle, udaraj po kvalitetnoj hrani,to je osnova, a što se tice preparata, pretpostavljam da ciljaš na neki whey, a šta reci, whey kao whey, malte ne je svejedno koji uzmeš, samo izbjegavaj BioTech,American muscle i slicne firme, moja preporuka ti je MVP,Myprotein,pro.nutrition i slicne firme koje za ok cijenu daju ok protein. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta svaki mlati po svome?! protein je protein, dodatak prehrani a ne carobni napitak, moš ga pit poslije treninga, moš ga pit za dorucak, moš ga piti na poslu.. koji kupiti? isto kao da pitaš - kupiti nissan, mazdu ili hyundai.. neka razlika postoji, al uglavnom placaš etiketu. soner ti je dao neke preporuke.. mislim ok je biti oprezan, ali šta bi sad trebao tjednima raspravljati o wheyu da ga odeš kupiti? |
|||
zlatica
Post Options
Thanks(0)
|
||
...ne vjerujem da cu doci... |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |