vratila se! dnevnik preobražaja... |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Darchy
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2010 at 16:03 |
Edited by Darchy |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, pokreni novu temu. Ona je obrisana iz razloga jer si pisala u podforum u koji se ne smije više pisati jer je natjecanje pocelo.
Slobodno pokreni novu temu i dobrodošla! Naravno, svoju aktivnost pocni s citanjem FIT FAQ-a. citamo se. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Darchy
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
i love you kizo
odo trenkat..a ne kukat.. Edited by Darchy |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pravila:
š. Sredi prehranu 2. Ne trebaš niti trenera niti teretanu - nego se kreci, brzo hodaj svaki dan po min. pola sata 3. prestani o sebi razmišljati kao da si "debela krmaca" 4. I pokreni se više i ne kukaj! Procitaj FIT FAQ i nakon citanja, reci što si naucila da utvrdimo gradivo... |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Darchy, javi se kad procitaš FAQ.
|
|
|
|
Darchy
Post Options
Thanks(0)
|
ufffff...hocu :))))
opasan si ti neki lik :))) evo..evoooo...citaaaam :))) |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam opasan, samo zelim da se ljudi trude. Uglavnom ljudi traze laksi nacin da dodju do cilja i ne prihvacaju da je potreban mukotrpan rad i vrijeme da se to odradi. Ispred sebe imas cijeli forum / 600 clanaka na webu koji ti objasnjavaju princip mrsavljenja. Kategorija mrsavljenje ti otkriva na koji nacin se gubi visak kilograma te masno tkivo, prijedlog je da svi koji su u tvojoj poziciji da prelistaju tu kategoriju i uloze sitno vremena u edukaciju. Drzim fige da smrsavis i kad prelistas FAQ i rubriku mrsavljenje, slobodno pitas bilo sto ti nije jasno.. |
|
|
|
Darchy
Post Options
Thanks(0)
|
citala sinoc do 6 uutro sve ovdje..i što treba i što ne treba..
ima dpista zanimljivih stvari,pitanja,odgovora.... okej je ovaj forum skroz.. ma isti si ko moj bivši trener..zlocet ali,jedino sa uz njega skinula kile i naucila se zdravom životu... tko zna,možda ste i fendovi.. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto si obrisala svoj prvi post u temi?
|
|
|
|
Darchy
Post Options
Thanks(0)
|
sramim se... ipak to svi citaju
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Pa što onda.. tu smo radi dijeljenja savjeta te iskustva vezano za mršavljenje i opcenito zdravi nacin života. š00š osoba je do sada zatražila savjet, zašto bi tebe bilo sram.. Slobodno napiši što si odlucila, koji su ti sljedeci koraci i što možemo ocekivati.. Vjerujem je da si do sada shvatila osnove, procitala FIT FAQ i da znaš što je potrebno da bi smršavila. Manji unos hrane + puno više kretanja. Slobodno napiši kako izgleda š tvoj dan... odnosno što jedeš.. što radiš i sl.. |
|
|
|
Darchy
Post Options
Thanks(0)
|
okej..onda cu ovo pretvoriti u svoj "mali dnevnik preobražaja"
za sada sam napravila sve pretrage,s obzirom da 4god nisam aposlutno NIšTA trenirala. vratna kralježnica mi je u banani,pa mi se zna vrtiti i dok sjedim na kavi u bircu. to me je uplašilo,pa sam išla na pretrage. moram još neke napraviti,no po procjeni u roku od 2 tjedna trebala bh poceti trenirati. a prehrana, nikako se uskrladiti sa 5 obroka i onakvih kakvi trebaju biti. fulam međuobroke, ne stignem od svega toga silnog vecerati u 7 najkasnije,pa onda ili jedem kasnije ili onda preskocim,ali...oko ponoci sam gladna. poludit cu od trcanja za vremenom. radim od š5 do 23 svaki dan..kada dođem doma do 2,3,4..mi se uopce ne spava. ujutro se budim od šo na dalje i opet TRcI na posao.. NEMAM ŽIVOT. nikako si napraviti bioritam i to u glavi nekako namjestiti. uhhhh... za sada ono što sam vidjela i osjetila na svojoj koži; najteže je mijenjati NAVIKE (iako su loše) i NAcIN ŽIVOTA!!! ako to uspijem, a radim na tome...dalje ce sve biti lako. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes jest ti i iza 7. ja isto sutra pocinjen radit i pazi smjena jedan tjedan dvokratno jedan tjedan popodne. dvokratno od š0 30 do š5 30 pa š9-23 , a popodne od š5 30 pa do kraja oko 00- 00 30 kako kad. i sad tu triba ubacit i treninge i prehranu. nosi sa sebon neke stvari snadji se nekako.sama si moras isplanirat nesto ako zelis. ja se vec sad mislin kako cu treniat u 8 misec kad je najveci posal i doslovce padan s nogu. vjerojatno 3 treninga. pa ako ja mogu se natirat i smislit, mozes i ti ako imas volje dovoljno |
|
Darchy
Post Options
Thanks(0)
|
i tak dok ja sređujem zdravstveno stanje kako bih pocela trenirati... ono, debela sam,ali...sraste to nekako sa tobom,pa se viš i ne doživiš kakva si..
sve dok se ne dogodi neka feštica..krizma danas,recimo..i uslijedi slikanje i naslikavanje,a onda dođeš doma i deš pregledati slicke jer si zasigurno lijepa (tak se odjecaš) a kad no..JA MRZIIIIIIIIIM FOTIIIc izgledam ko TENK!!!! HEEEEELLLLPPPP....pa ruka mi je ko dvije muške..a tek trbušina...jaoooooo meniii.. ima da si posložim vrijeme,pa makar trenirala u snu, ali trening i ne žderanje POcINJUUU!!! pa kaj ja faaakat tak zgledam?????? DA!!! u UTORAK pocinje trening u šo ujutro-uhhhh...al ovakva svinja više NE ŽELIM BITI!!! DALJE SE TAK NEMRE VIšE.. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
U utorak...pa nek pocme sutra vec kad se tako osjecaš.... biti ce ti bolje....ako ništa brzo hodanje opali...ujutro jedno....drugo navecer... ;)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
5 upitnika + 5 usklicnika + vrištanje + 3 ljuta smajlica + 2 svinjice + jedan zabezeknuti ne bu išlo = ?? ... Javi kako je prošao trening u utorak da riješim ovu formulicu |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |