Crna cokolada |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Ožujak 2010 at 13:45 |
Poznato je da crna cokolada je zdrava te ima razne dobre utjecaje na srce + krvne žile + stres + mozak.
Poveca kolicina kakaa je dobra i veoma korisna za zdravlje. Tako kažu istraživanja.. Kupujete li crnu cokoladu? Ako da, koju i gdje? Uvijek sam ih gledao u DMu, konzumu, no cijene nisu manje od 25kn. Dajte nam svoje preporuke - koja je najbolja i po kojoj cijeni? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo sad naišao na Krašovu crnu cokladu..
http://online.konzum.hr/categories/547š253/products/500š2776 cokolada crna š9šš 88% kakaa 70 g Kraš cijena: š3,99 kn Ok je cijena.. jedna od jeftinijih.. |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko god je dobra ipak je junk za mene, kombo brzih UH i masti
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
aufff...slažem se.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
jooj ja volim sve te tamne cokolade, i onu za kuhanje i sve
nikako nemogu naci neku tuuurboo gorku da pojedem 2-3 kockice i da nemogu više, jel zna netko takvu??? |
|
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta je sa obicnim kakaom?
mislim na onaj gorki za kolace. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno crne cokolade iz LIDLA,
marka J.D.GROSS, 8š% kakaa Za š25 g - cca š3 kn!! Jako fina, baš onako fino gorka , a za tu cijenu i prepredobra Inace su dobre i Kraševa 88%, Zvecevo 72%, a jednom sam u Mercatoneu našla crnu s kavom Također, crna s narancom je klasik |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
aj neku slikicu nabaci tih cokolada ,ak može
|
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
u stvari ne treba, našla sam
kakve su te lidlove tamne sa 8š% kakaa???? jesu gorke , ili su poput ostalih tamnih, i onih za kuhanje ?? |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje crna nego mlijecna punjena sa nougatom. Vecina od nas su sladokusci i vole cokoladu, tražimo naj verziju coxe. |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja pojedem mozda kockicu od 88% kakaa.. ali mi je gorka jako..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
od š00g a? |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
fuj .. mislim ako cu vec jest cokoladu , pa pojest cu nesto fino bar, ionako je isti drek , losa kombinacija uh i masti - brdo kcal za nesto sto pojedes u jednom zajogaju
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema!!! samo crna cokolada !!!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima i to smisla |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, ne znam sad kak tebi odgovara Nisu ka one za kuhat, nego baš prava tamna cokolada... U biti su gorke, ali ne ono ubitacno sad , ma trebaš probat, stvarno je dobra. |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |