S.O.S.!! :D |
Post Reply |
Author | ||||
Gala
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2010 at 20:43 |
|||
Evo još jednog slicnog topica
Dakle moj problem je sljedeci : visoka sam š70 i imam 78 kg. što je za moj organizam užasan šok, jer sam inace na kilaži izmedju 57-6š. U zadnjih godinu dana sam se užasno udebljala, i jako mi je teško pokrenuti se. Dan mi pocinje u 7 ujutro, i provedem ga 8 sati u uredu a ostatak sam slobodna no preumorna za teretanu. Pkus to da postoji i osijecaj srama radi kilaže pa mi je problem ici u teretanu.(znam da glupo zvuci no nažalost tako je). Najviše kilograma mi je otišlo u trbuh, bokove i stražnjicu. Noge su mi i dalje tanke, a i struk je vidljiv. Najgre od svega je to što su mi se i ruke pocele debljati. U zadnje vrijeme se cesto susrecem s pitanjem-jesi trudna? Pliz jel mi možete preporuciti neku dijetu, nacin prehrane i tjelovježbu. Hvala svima. i nadam se da nisam zagnjavila svojim jadikovanjem Edited by Gala |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
za pocetak ti savjetujen da procitas ovo tu ces naci osnove prehrane i sta bi mogla jest. pa kad to procitas sastavi neki primjer jelovnika koji bi koristila od namirnica koje ti odgovaraju pa cemo mi korigirat ako je potrebno.sad
ako znas engleski mogu ti i poslat jedno malo duze stivo za procitat da bolje razumis u cemu je kvaka kod skidanja kila P.S netrebas se sramit teretane to nije samo za likove od š00kg mase to je za sve koji oce napravit neku pozitivnu promjenu na sebi Edited by zmaj |
||||
Gala
Post Options
Thanks(0)
|
|||
eh , nekada kad sam imala lepo telo sam bila stalno u teretani, ali eto ga- s*it happens, i sad sam jedna veliiiika okruglica :D
ajde bas cu to sve prouciti. iako ja mogu sve jesti. valjda zato se i jesam udebljala .hahahahah posalji pls to štivo na engleskom. danke |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja ne razumijem u cemu je problem... :) Gala, pogledaj boldane recenice. Meni one namecu 2 pitanja i 2 odgovora: Sad se obracam svima sa slicnim pitanjima... cini mi se da svi ovdje traže neka orginalna rješenja. Ajmo jednom zauvijek - nema ih. Kile ste dobili jeduci sve i svašta, ne birajuci niti hranu niti vrijeme u koje jedete, i ne krecuci se. Znaci, znate sve što ste radili krivo. A sad bi trebali saznat što biste trebali radit..pravo. E sad bi mi trebali dat prijedloge....koje smo dali vec masu puta i zvuce manje više isto. Zmaj je dao link za prehranu - to je pocetak. Baza je uvijek ista - smanjit ugljikohidrate i zamijenit ih vlaknima - povrcem te uz to kombinirat kvalitetne izvore proteina. Pratit ritam aktivnosti i planirat obroke prema tome. Uvest red u životne navike. Vježbat, kretat se...štogod, samo ne gnjilit po kaucu. Dakle, formula je jednostavna - manje jesti i više se kretat. ...znate vi sve to, samo cekate da netko smisli neko lakše rješenje |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Drug Tito se okrece u grobu nema na engleskom, napišite rijeci koje nisu jasne pa cemo prevesti |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
maa nee Illy, to ti se na ovo odnosilo:
|
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
p.s šteta, bila mi dobra ova fora s drugom |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Gala
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo mene nakon dosta vremena.
i dalje se borim sa svojom okruglošcu ali napredujem. Nemam neku posebnu dijetu po kojoj se vodim, no doruckujem neku vocku ili jogurt, rucak se svodi na nesto lagano, nemasno npr meso na leso i povrce, a navecer jogurt ili vocka. Radi tempa zivota mi je to tesko odrzavati, pa cesto se dogodi da ne rucam i onda dodjem doma gladna i jedem ono sto sam zamislila za rucak. tako da mrsavljenje ide tesko. idealna bi mi bila neka dijeta koju bih mogla provoditi u hodu. |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A da navecer umjesto voca pojedes posni sir?? puno bolji izbor.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nadan se da si procitala ono sta san ti bija posla. navecer nemoj voce izbjegavaj ga, navecer P+M obrok uzmi, jesi smrsavila sta?? bar kil 2 |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa možeš...što više budeš hodala...bolja dijeta....
Po meni..nemaš dobar stav...najprije to promjeni.... pa onda možeš dalje..jer možeš sve što želiš...ako to želiš...ak ne želiš...to je vec drugi par rukava. |
||||
Gala
Post Options
Thanks(0)
|
|||
skinula sam 4 kg u mjesec dana...moglo je i bolje.
puno hodam, ali nikako da nadjem neki modus prehrane. u teratanu radi obaveza stvarno ne stignem, jedino da idem u š0 navecer a to mi ne odgovara. Tako da zasada se uzda u hodanje i laganu i kvalitetnu prehranu. pa bumo vidli. |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ubaci malo i trcanja |
||||
|
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
4kg u mjesec dana sasvim dovoljno. znan da ti se ne cini tako, ali je |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bas to.. ja gledam da mi je do ljeta sada 2 kg mjesecno, to je jos jedno 6kg dolje.. doci cu ko kostur |
||||
|
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |