Pametna kupovina! - Akcija hrane! |
Post Reply | Page 123 26> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2010 at 21:55 |
|||
Evo otvaram temu gdje cemo pisati o akcijama namirnica koje su nama bitne.
Znaci: zobene, posni sir, jogurti, piletina, puretina, teletina, tuna, orašasti plodovi, smeđa riža i sve ostalo što nam odgovara. Krecem s linkom: http://www.pametnakuna.hr/najpovoljnija-kupnja Thorn i ostali su vec istaknuli da je ovo adresa gdje valja pogledati akcije, vi svakako pišite u ovoj temi ukoliko naletite na neke niske cijene i javite nam! Javite samo koji supermarket / ducan i koja je cijena! Vjerujem da ce tema biti korisna svima i valja ju svakodnevno ili tjedno osvježavati. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tunj, komadi, u salamuri, konzerva, Kplus, 2+š - 555g
Cijena: 8,49kn Akcija još traje: šš dana Gdje: Konzum |
||||
|
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bravo za temu!
Mogu samo reci da sam zadnje "otkrila" posni sir marka MERCATOR koji za njih radi jedna manja Požeška mljekara i 500g cesto varira š0-š3 kn za razliku od drugih koji se krecu oko š5-š7 kn, pa ako se kupuje više komada i cesto - ušteda je vidljiva |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
U lidlu je uvjek š0 - šš kn nekad i jeftiniji P.S tu nema lidla? Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ajme, kako mi uvijek promakne taj u Lidlu Tamo se orijentiram na kozmetiku, jogurte, sirne namaze i crne cokolade i uvijek zaboravim. |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A šta je sa živom? Željezo u krvi?
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ima na gornjem linku Lidla. Ako si na to mislio. Možeš kliknuti u gornjem lijevom kutu - pregled po trgovinama - pa se može odabrati samo pojedina ili više trgovina. |
||||
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a jbg nejeden je svaki dan.sta ti ne jedes tunu?? |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja ju ne jedem uopce recimo |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bojis se previse zive ili?ja znan da u plavoj ribi pogotovo tuni ima zive ali mislin da nije to toliko velika koncentracija pa se moze poist oko po kila do kilo tjedno
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sir, svježi, ' zbregov - 250g - 5,99kn
Gdje: Billa Do kada: još 5 dana Jel jede tko ovaj zbregov? Ja samo jedem dukat i kerniger. |
||||
|
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sad san napilosu 20kn u lidla kilo.inace nekad dukat i standard jos
|
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A Zbregov ti je jako fin Postoji onaj manji od 250, taj je nekako zrnastiji, pravi svježosirovski , a taj od 500 g je smiksan i moš ga jest ko namaz ili ko posni, kako hoceš. Ali kvalitetan je - to sigurno. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zmaju zekam te malo Hebe mi se, kad ju dobijem jeftino zaš da ne jedem, pa cak i da je radioaktivna |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
meni predobar onako kremast malo... Edited by Gym_girl |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Post Reply | Page 123 26> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |