Pomoć oko treninga |
Post Reply |
Author | |
Aee321
Cita FAQ Joined: 06 Rujan 2019 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Rujan 2019 at 17:32 |
Pozdrav,novi sam ovdje i trebala bi mi pomoc oko treninga. Imam doma 2 podesiva utega (bucice) i htio bih poceti vježbati. Imao sam u planu nesto kao upper Lower Split (vec neko vrijeme radim full body), pa bih bio zahvalan ako bi mi netko mogao sastaviti kvalitetan programa treninga sa bucicama i vlastitom težinom.
Hvala! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aee, pozdrav, na internetu ima puno dostupnih primjera treninga kojima se možeš poslužiti, a a za svaki individualizirani plan treba malo više i truda i naknade za taj trud Ja ti samo mogu reći - s obzirom da već neko vrijeme radiš full body već si upoznat sa nekim osnovnim vježbama i pravilnom tehnikom izvođenja istih (nadam se) pa ti nebi trebalo biti teško odvojiti te vježbe na upper/lower dane, dodati još pokoju da podrži te glavne i/ili neku vježbu da naglasiš ono što biš najviše htio. Različiti su načini sastavljanja koncepcije treninga i svi ovise o raznim varijablama koje treba malo detaljnije razraditi ovisno o pojedincu. Ono što možeš je izabrati/smisliti nešto sam, eventualno postaviti tu da ti netko komentira, i eksperimentirati dok ne nađeš ono što ti najviše odgovara. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |