bodyweight i masa |
Post Reply |
Author | |
igs
Cita FAQ Joined: 28 Listopad 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Rujan 2016 at 22:13 |
Zdravo,
Jos od srednjoskolskih dana se rekreativno bavim raznim vidovima sporta, zadnje 2-3 godine je to potpuno stalo (djete, dodatno skolovanje, posao itd) u glavnom, i u svojim najzapustenijim danima nisam bio predebeo, imao sam 10ak kila viska i bio u nedostatku kondicije ali to je to. E, zadnjih 3-4 mjeseca sam u aktivnom BW treningu dva treniram jedan odmaram, tri treniram jedan odmaram. Osim treninga potpuno sam promijenio i prehrambene navike, izbacio svu vrstu peciva i umjetnih sokova, pokusavam da vodim racuna o ugljikohidratima, povecao vlaknastu klopu, proteine i slicno. Sve u svemu, zadovoljan sam napredkom (gubitkom kila cca 7kg, ojacao sam dosta, vratio kondiciju i nabacio malo misicne mase, to jest izdefinirao ono sto sam imao mase na sebi). Problem koji imam je da kad sam poceo da przim masti one su pocele da spadaju i sa djelova tijela sa kojih sam zelio ali i sa djelova tijela sa kojih nisam zelio...dakle treba mi mase. Ono zbog cega sve ovo pisem je sljedece: ima li smisla uzimati whey protein ili neki slican suplement kako bih dobio na masi s obzirom da radim body weight ? Body weight radim jer nisam u prilici da idem u teretanu. Kuci raspolazem sa ruksakom punim vode (10kg opterecenje za sklekove), vratilo i razboj. Potrudit cu se da nabavim i neke bucice ali za sada ih nemam. Dakle dali s obzirom na nacin vjezbanja uzimati protein i dali je realno nadati se povecanju ? i dali je protein ono sto mi treba ? e da, i da malo pojasnim: Trenutno odprilike izgledam ovako (ovo je necija slika koju sam nasao na netu) https://i.ytimg.com/vi/kPwgt5UR0JA/maxresdefault.jpg ...a bio bih pre pre pre zadovoljan sa ovoliko mase http://www.fitntip.com/wp-content/uploa ... tine_0.jpg (ovo je necija slika koju sam nasao na netu) dakle, nemora biti ovako izdefinirano ali ovaj volumen da ima....jeli to izvodivo na ovaj nacin ? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |