Fit 2013 - Dalila |
Post Reply | Page 123 25> |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2013 at 14:56 |
|
Evo i ja cu se ipak prijaviti na ovo natjecanje, nisam bila na 100%, no pošto sam "ugrabila" clanarinu, potruditi cu se defku stvarno odraditi kako spada. Gymka mi je obecala pomoci, nadam se da ce uhvatiti vremena za mene, jer u ovom današnjem ludilu nam je svima teško naci trenutke za neke extra dodatne aktivnosti.
Uglavnom, o vec sam puno toga pisala o sebi i manje više je sve receno, borim se sa kilažom i gradjenjem tijela vec nekoliko godina, nekad mi se cini da sam skroz podbacila, ali onda pogled na stare slike ili odjecu koju sam tada nosila ipak vrati osmjeh na lice. NO.... sad me ocekuje put, za koji znam da ce biti težak, no spremna sam na to .... Mjere i slike cu staviti sutra ujutro.... sad cu samo osnovne podatke: 30, uskoro 31 (taman da si za 31 rodjendan poklonim bolje tijelo ) visina : 173 težina : 74 prsa: 89 struk: 72 bokovi: 103 natkoljenica: 58 Cilj mi je izgubiti 7kg tijekom ovog izazova, ako bude 5 sam isto zadovoljna, krajnji cilj je izgubiti masne naslage na kriticnim zonama, što je više moguce do ljeta. Treniram gotovo pa svaki dan, sada u tu svoju rutinu želim ubaciti treninge u teretani. Program treninga ce mi složiti Kova. I to je sve što zasad mogu reci. Sutra cu staviti mjere i slike, sa sutrašnjim datumom...pa možemo krenuti sa izazovom. Edited by Gym_girl - 15 Veljaca 2013 at 08:18 |
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno Dalila!
Nadam se da ceš uspjet u svom cilju
|
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Go Dalila, Go!! Sretno i bez ozlijeda!
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Nicky, i uspjeti cu jer moram uspjeti Ako sam uspjela iz debele cure postati koliko toliko fit, ako sam uspjela promjeniti život ali skroz na skroz..onda cu uspjeti i tih 7kg dole ic....
Takodjer i ja tebi želim uspjeh ... U biti...želim da svi uspijemo .... |
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sretno!!!!!!!!!
|
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti!
Potrebno je samo okrenut novu plocu u životu i ne posustajat. Ja znam da moram uspjet i uspjet cu
|
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajd bas mi je drago da si se prijavila.. rekao mi je i thorn da ste nesto pricali oko toga.. :)
Sa kg smo tu negdje.. ja sam na -2, ali i -3cm... cilj nam je vise manje isti.. :D Mozemo mi to... Sretno!! :)) |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Amy***
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Location: Srbija Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Srecno Dalila
|
||
Jedna od najtežih stvari u životu je odluciti se da li ceš samo odustati ili pokušati još jace.
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, da..bila sam na bi, nebi...bi...nebi... mala novcana kriza, preusmjeravanje posla, završavanje faxa... i reko..ako dobijem clanarinu IDEM, ako ne... budem se sama tjerala nekako....ali...ovo ce me držati u fokusu..ne smijem se izblamirati
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Punoooooo srece, Dalila!
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno, tko zna možda se vidimo u gym-u ;)
|
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam kako ti je...i samoj mi je bilo tako.. hocu / necu.. isto malo stiska sa lovom.. zavrsavam fax, ovo ono.. al me onda potaknula i zokijeva poruka da se slobodno opet prijavim ako zelim... pa reko - idem!! |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozz dalila...sjecam te se od prošle godine kada sam bila aktivnija na forumu. koliko mi se cini dosta imaš znanja o svemu tome, a uz sebe gymku i clanarinu u gymu, još samo malo dobre volje i rezultati su tu!!
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bit cu u vecernjim terminima... sa još jednom curom... pa ako se sretnemo...biti ce mi drago da se i upoznamo.... ;)
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Volje koliko hoceš...to mi je sad nekako život Hvala i tebi takodjer sretno u tvojim ciljevima
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dalila, da vidimo i tebe ipak ovdje!
Super, baš mi je drago!!! Imam feeling da ce biti jedno dobro natjecanje! |
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | Page 123 25> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |