Guza |
Post Reply | Page 123 13> |
Author | ||||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2008 at 16:43 |
|||
Kako vjezbama podici guzu da onako fino stoji i da je cvrsta, zaobljena?
|
||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Theiaaaaaaaaaaaaaaaaa javi se!
|
||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja sam to postigla pilatesovim vjezbama za guzu na lopti i poilatesovim programom za donji dio tijela iz knjige "pilates obecanje" |
||||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mozes li se to vidjeti u FOTO formi???? |
||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehehe |
||||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Daj ajde..i ja bih to htjela vidjeti... Joj da vam dam primjer...jedna cura kod mene u teretani ima SAVRšENU guzu... ono crnacku koja stoji prema gore Jednostavno ne mozes ne gledati u to koliko dobro izgleda Imam osjecaj kad bi pala da bi se odbila nazad. Ono..."BOUNCE" Jedan moj prijatelj je rekao da je najljepsa guza u zene ona kad ju zagrlis i mozes odloziti pivo iza Kako to postici? Edited by Strippy |
||||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Veoma je vazna i tjelesna gradja, ali i kvaliteta mesa. Naravno, vjezbe su neizostavne u formiranju lijepe guze, ali moramo priznati da je nekima vise, a nekima malo manje lakse u postizanju tog efekta.
Samo neke od vjezbi: cucnjevi svih vrsta, bicikl, straznje podizanje noge, podizanje zdjelice u lezecem polozaju, stepenice, stepper... i pojacano stiskanje misica tijekom izvodjenja svake vjezbe, ali i tijekom hodanja, sjedenja i sl. |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(1)
|
|||
Jooooj ja sam danas u pms-u na vrhuncu pa sam sarkasticna do bola!!! Probat cu sa kontroliranim sarkazmom! Zamisli da zelis zategnuti biceps..... I sta bi ti napravila? Uzela uteg u ruku i natezala. Misic je misic i ako ga zelis ucvrstiti i zategnuti, moras ga trenirati! Nije neka topla voda.... rekla sam da sam u pms-u! Crnacku guzu ce rijetko koja bjelkinja imati, takve smo jednostavno grade, ali da je mozemo dotjerati, mozemo, kao i sve, uostalom.... E, sad..... Osim klasicnih vjezbi u teretani:
postoji niz stvari na koje pazis preko dana, a to je da
Nije jednostavno, ali nije niti nemoguce, stoga, 3, 4.... SAD! KRENI!!!
|
||||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
trcanje da se guza sravna,,,,,trening od 4 vjezbe š.DUBOKI CUCANJ--noge u sirini ramena,dizacki nacin,,prsti su malo vise otvoreni,spustas se tako da ti guza dodirne listove,pete se nesmiju podizati zbog eliminiranja to jest iskljucivanja zadnje loze i gluteusa, 4 serije,, PRVE 2 serije idu sa tezinom sa kojom mozes uraditi š0-š2 ponavljanja druge 2 serije idu sa ponavljanjima š0-8 2.ISKORAK SA SIPKOM,naizmjenicno svakom nogom po š0 ponavljanja 2 -serije od š0-š2 ponavljanja.. .treba paziti na ravnotezu,stopalo koje stoji malo naprijed mozes iskriviti prema unutra kako bi imao bolju ravnotezu 3. SETNJA U ISKORAKU(SA SIPKOM) ´fantasticna vjezba za gluteus,,moras biti u dobroj kondicionoj spremi 4.PENJANJE NA KLUPU meni je steper jako dobar za taj dio tijela..
procitah o crnkinjama,,,promijenio sam misljenje o njihovim guzama,,narocito afrikanke,,pa nije to bas ni tako sexipilno kao sto se misli,,ok meleskinje su strava,, stavis pivo iza----pa to je onda vise ZENA .-SANK |
||||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Step je CARSKI Moram priznati da mi je od stepa guza u puno boljem stanju cak se i pridigla |
||||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|||
moze li se to malo dokumentirati,,lakse je diskutirati kroz foto formu... zaboravih ,,,takodjer za taj bozanstveni zenski dio su dobre vjezbe š.GOOD MORNING sipka se stavi iza vrata na trapezius ili malo nize na daltoideovu zadnju glavu,,udahnes ,,zatim savijes gornji dio tijela ( kicma je ravna) naprijed tako da gornji dio tijela bude paralelan sa podom,,nakon toga slijedi povratak u pocetni polozaj sa zavrsetkom vjezbe gdje se izdise .... ako povijemo malo koljena bit ce nam lakse izvoditi pokrete..vjezba dobra za gluteusmaximus ,sve ledjne misice kao i hamstring...galvan uloga hamstrinaga ili zadnje loze je da savija koljena kao i da povija zdjelicnu kost unazad.. dva nacina izvodjenja ove vjezbe . š. sa povijenim koljenima (kad imas povijena koljena odmaras hamstring sto nam daje da lakse povijamao bedra ili kuk 2. sa ravnim nogama(kad savijamo gornji dio tijela naprijed strecha se hamstring vani)
LEZECI LEG CURL ,,ovu vjezbu kao i neke druge vjezbe je vec Theia spominjala ( vjezba sa kojom treniras citav hamstring ( valjda se to kaze zadnja loza ako se nevaram) kao i gastrocnemius ( onaj misci koji se pojavi kad napnemo list,izduzeni) a usput formiras i guzu) Edited by emilio |
||||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vi decki bi samo gledali , ttt |
||||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vecina nas voli AKCIONE filmove............... |
||||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehehe..pazi da ne bi dobio neki HORROR |
||||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Taj zanr je OK,,,nevolimo samo KOMEDIJE |
||||
Post Reply | Page 123 13> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |