FIT 2013 rioso |
Post Reply | Page 123 12> |
Author | ||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2013 at 02:31 |
|
Draga nacijo!
Buduci da sam vukao vraga za rep ispitujuci kada i dali ce biti štogod od natjecanja, red je da se prijavim te u sportskom duhu pokušam maksimalno konkurirati ostatku foruma i natjecatelja. Živim u Osijeku, imam 30 godina i oduvijek je neka vrsta sporta bila dijelom moga života tj sve do prije koju godinu kada sam sport i rekreaciju stavio negdje po strani. Glavna motivacija za nekakav ,makar i povremeni, povratak aktivnostima bila je akumulacija više desetaka kilograma ciste energije popularno zvane salo! Ukupna masa je oscilirala kroz to vrijeme te sam na svojih 174 znao nakupiti i do 113 cm u struku i 105 kg ?ciste ljubavi?! Kako je to izgledalo? Vizualno je vuklo na kuglu, kugla je savršen oblik pa ti sada vidi... ------------------ Preokret... Nekako mi je proljetos toga došlo dosta te sam odlucio poceti trošiti svoju brižljivo stjecanu ?energiju? koja je uvijek bila tu negdje i strpljivo cekala da ju upotrjebim. Cekala je i smijala se no nije znala da mislim ozbiljno tj da mislim toliko ozbiljno i tu je poceo jedan maleni ,sasvim osobni rat. Mišljenja sam da se nije toliki problem natjecati s drugima imajuci u vidu medjusobne razlicitosti ali pobijediti samoga sebe,svoje navike, vlastitu volju, nemotiviranost zamijeniti potpunom posvecenošcu, trudom, boli i znojem- to je pobjeda sama po sebi ma dokle god dogurali te i na najmanji uspjeh svatko ima pravo biti ponosan na sebe! Moje transformacijsko natjecanje sa samim sobom traje i dalje te ce trajati neovisno ovom izazovu i njegovim rezultatima,a trajat ce dokle god vizualiziranu sliku iz glave ne prenesem na svoje tijelo,a tada slijedi održavanje. Do sada sam kroz proteklih cca 9 mjeseci uspio potrošiti cca 25 kg ranije spomenute ?energije? te dobiti nekakve konture ruku, ramena itd odnosno dogurao sam do nekakvog,rekao bih svojim kritickim okom,do vizualnog prosjeka populacije. Kada se pogleda odakle sam krenuo i gdje sam sada (natjecanje sa samim sobom) onda se može dobiti prava slika i uvid u moje cjelokupno transformacijsko putovanje no o tome cemo možda nešto kasnije. Trenutno radim cardio i trening utezima, trudim se unositi dovoljno bjelancevina ,a ugljikohidrati su oscilirajuci faktor. Posljednjih nekoliko dana sam u nekom modusu oporavka sa dosta junka, kolaca,McD-sa, više UH i masti nego inace i manje cardia. Nazovimo to aktivnim odmorom kako psihickim tako i fizickim. Moji ciljevi kroz ovo 60 dnevno natjecanje bi bili spustiti se za još barem 5 cm u struku odnosno izgubiti oko 5 kg preferabilno masti, vizualno se ?ucvrstiti? i malo popraviti vaskularnost ruku, doci do nekakvih relativno vidljivih ili makar jasnijih prvih 2.redova trbušnjaka koji bi bili vidljivi bez obzira na par dana s više UH što sada nije slucaj. Sadašnje statistike su ; visina 174 cm težina 82 kg struk 87 cm prsa 99 cm ruka 33 cm Slike ce uslijediti pred pocetak izazova ,a u medjuvremenu se zahvaljujem Fitness.com.hr -u na organizaciji ovog natjecanja i svim sudionicima na ,nadam se, medjusobnoj motivaciji! Ako nisam udavio sebe, nadam se da sam makar udavio vas! Nadam se da cete pratiti i moju temu i biti podrška kada bude trebalo, želim nam svima srecu i cim manje ozlijeda! Hvala! pocetak Edited by rioso - 16 Veljaca 2013 at 01:46 |
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je bilo zanimljivo za citat, lijepo si to napisao
Imam odlicnu konkurenciju, bit ce to zanimljivo natjecanje :) Sretno!
|
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Nicky! I sam se nadam da ce biti dobro i motivirajuce! Sada cekamo vidjeti tko ce dobiti gym |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo dodji, ja te cekam na HIIT-u da te malo protresem
|
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dogovoreno Biceps! -Ako upadnem u cityfitness OS , dolazim na makar jedan sat sadizma! |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo lege na ovom forumu!
Neka, sretno i držim fige da se ciljevi dostignu! |
||
LiveStrong
|
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala, pružit cemo svoj maksimum! |
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mjere: vrat-ramena (neki mjere neki ne ja nisam)-prsa-bicep(lijevi-desni)-podlaktica(obje), struk, bokovi, bedra, listovi.
i sretno :) Edited by White_Insane - 10 Veljaca 2013 at 13:33 |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Admin Marius je napisao što trebaš premjeriti, nema potrebe gubiti fokus na detaljima tipa lijeva desna ruka, s istog su tijela! Take it easy White... Sretno? -Hvala ti no kad me crna macka vidi, sirota pljune 3 puta i pobjegne...zna da sam ljut i da idem s ili na trening! Ekipa, samo opušteno, bit ce sve ok! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dat cu ja tebi opušteno red, rad i disciplina nemoj da moram premjeravat biceps
|
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lijevi ili desni? Pls mjeri ga na ?ladno? , na toplo bih mogao biti i postidjen! |
||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno sa natjecanjem |
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala stari, nadam se da cu biti zadovoljan postignutim! |
||
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svi se nadamo
|
||
|
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nicky, ako pobjediš sebe, pobjedila si i ostale! Na kraju krajeva na natjecanje terea gledati samo kao na dodatnu motivaciju.. |
||
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo tako :)
Bitno mi je da budem zadovoljna sobom, a sad, pobjeda je samo dodatan plus :)
|
||
|
||
Post Reply | Page 123 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |