FIT 2013. - Slavonka23 |
Post Reply | Page 123 17> |
Author | ||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Veljaca 2013 at 01:53 |
|
Clap... part II :) Drugi dio moje price zapocinje ovog trenutka, odnosno 15.2. Vise manje znate sve o meni.. sto je i kako bilo.. a kako ce biti... za sada zna samo onaj mali vrazicak u mojoj glavi.. sada samo treba realizirati njegove misli.. Evo ukratko... Osijek, 24god., 170cm, 72,5kg... ostale mjere: struk - 72cm ispod pupka - 93cm butine L - 53cm D - 54cm nadlaktice L - 29cm D - 31cm listovi L - 37cm D - 37cm Fotke su spremne, objavim ih iduci tjedan...
Front Back Motivacija mi je ogromna.. sto zbog nekih dogadjaja koji ce biti ove god... sto zbog zelje realizirati one misli.. a isto tako sam veceras dobila jos jednu veliku motivaciju Edited by Gym_girl - 16 Veljaca 2013 at 14:09 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bit ce svega pa i krvi
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
akoo treba.. nije problem
e, da.. ne moram napominjati da biram avangardicu... ako ce me htjeti ako ne, valjda ce se naci koja dobra dusica da uskoci u pomoc... jer bi mi pomoc dobro dosla, pogotovo oko treninga, koji mi je slabija tocka...ako ni to ne, onda idem sama...because Edited by Slavonka23 - 07 Veljaca 2013 at 09:10 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trenerica mi je konkurencija, bit ce veselo.
|
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
e jake ti trenerice hahah..
ali dobro, ak zapnes..vici, tu sam |
||
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ja pristajem, i cekam da mi se Marius ili tko vec javi da znamo koliko clanarina nude i tko je bio "najbrži" u slanju kako je on to napisao
|
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko sam skuzila i ima nas samo 3 iz OS a daju 2-3 clanarine... pa bi valjda to onda bilo ok.. |
||
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda se nadam da svi troje idete u City kad se zatvaraju prijave uopce? Mariusssss...........javi seeeeee
|
||
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ohoho ideš ti opet, bravo..
mogla bi se i ja pridružit |
||
This is not goodbye, this is bonjour!
|
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma idem... netko mi je sinoc malo digao tlak, pa je inat proradio pa sam u 2 u jutro išla otvarati temu...
Ajde s nama...jednom smo izdržale 60 dana, nije bilo strašno..možemo opet
Edited by Slavonka23 - 07 Veljaca 2013 at 12:29 |
||
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
to ti je ono što sam ti ja pricala- "jesi danas posebno ljuta na nekog ili ti je jednostavno dobro jutro da dižeš u cucnju 40 kg " |
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
da sam sinoc imala utege, digla bi i 80kg a još bolje bi mi došla vreca za boks...
|
||
|
||
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bome i meni se jucer tlak digel malo na temu debljine/mršavost mogla bi se i ja inatit isto s tobom |
||
This is not goodbye, this is bonjour!
|
||
alen999
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
idemo opet u nove pobjede ;)
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno Slavonka part II!
Znaci, gledamo se s 65kg uskoro? Edited by zika - 08 Veljaca 2013 at 09:57 |
||
LiveStrong
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
have fun :)
|
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
Post Reply | Page 123 17> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |