FIT 2013 - Tinkerbell_85 |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
Tinkerbell_85
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 73 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2013 at 00:04 |
Mjere i fotke se nisu puno promijenile od onih u mojoj temi, al navest cu sve ponovno (mozda cak i vidim neku nijansicu pomaka na bolje :D).
mjere: prsa - 86 struk na najuzem dijelu - 70 ispod pupka, na najsirem dijelu - 88 bokovi na najsirem dijelu - 101 kg: 65 godina:27 Sto se tice prehrane - borim se s njom, ali nastojim jesti vise manjih obroka sa sto vise proteina i izbaciti ugljikohidrate navecer. Naravno ti obroci su mi sve zdraviji i polako sve manje patim za junk foodom. :) Planiram uvesti i whey za kojih tj.dana. Treniram MMA i imam treninge 2x tjedno. Treninzi su dosta intenzivni, traju 2 sata. Ostale dane u tjednu sam do sada radila insanity kojemu dodamo jos izdrzaja ili cucnjeva ili vjezbi s utezima, ovisno koliko imam energije taj dan. Kad malo zatopli planiram neke djelove insanity zamjenit trcanjem. Ne znam koliko je to dobro, ali obozavam trcanje i tesko mi ga se odreci. Voljela bih imati makar online trenericu cisto da mi daje neke smjernice jer ne znam jos uvjek bas puno o svemu tome. Cilj mi je izgubiti sto vise sala i pozabavit se ovom velikom visecom guzicom. :D Trbuh i noge su mi isto u losem stanju. Ma zapravo sve je, ne zelim zanemariti ni ruke i ledja. Evo i fotke, s celulitom u svom punom sjaju. :D |
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ee, da je meni takvo tijelo
Sretno i nadam se da ceš uspjet u svom naumu
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde, samo hrabro
btw kolko si visoka? |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
Tinkerbell_85
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala curke. :)
A da,zaboravih to napisati. 170 sam visoka. |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Guzica: stepenice-steper ili trcanje. :)
Sretno |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Tinkerbell_85
Post Options
Thanks(0)
|
Steper mi je uzasan za koljena. Bolje mi pasu cucnjevi i iskoraci. Trcanje definitivno.
Hvala. :) |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Guzica: googlaj Ginga.
Radi to svaki dan 30 minuta pa da vidiš :D |
|
|
|
Tinkerbell_85
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe,zanjmljivo. :)
Nista od trenera? Itko? :( |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pošto sam novi, još ne želim u takve velike uloge ulazit :) Ali ak baš nikog ne nadješ javi se na private ako trebaš neke savjete illi nešto.. Ali javit ce ti se vec netko
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Tinkerbell_85
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nece,ja sam tu u invisible modu. :D Nema veze, mogu ja to
i sama. Ak bas jako zapne javim se. Hvala. :) |
|
Tinkerbell_85
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bih jos prijavila XQ-a kao svog trenera. I hvala mu na tome. :)
|
|
Tinkerbell_85
Post Options
Thanks(0)
|
Moj dnevnik za samu sebe :D
Zadovoljna sam pocetkom. Danas nisam imala trening jer mi je sparing partnerica bolesna pa sam trcala 45 minuta (po blatu do koljena :D) i upoznala se malo sa street workout vjezbalistem. Navikla sam se na hranu, to me jako veseli. Uopce me ne privlace grickalice i smece. A imam i pms sad! Super mi pasu proteinske vecere (najcesce moja kajgana od bjelanjaka, posnog i lanenih sjemenki) i super se osjecam. Primjetila sam samo da su mi grudnjaci postali preveliki (uskoro cu ih kupovat na djecjem odjelu), al decko mi kaze da mi je i skemba manja pa ajde, neki poticaj. |
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Nadamo se da je i njemu škemba manja ;)
|
|
|
|
sanchi
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super, vidim da si ozbiljno pocela Tako i treba, samo nastavi!!
Mislim da ti je gradja tijela slicna kao i kod mene, a to znaci da prvo ode sve sa gornjeg dijela i tek onda kad stvarno više nema što, krene malo i donji dio tijela A prilikom debljanja, naravno, ide obrnuto Gdje treniraš MMA? Nije valjda da imate trenige vani na otvorenom? Kako ti izgleda prehrana? Napiši neki primjer jelovnika, možda dobijem neku ideju I sretno tebi i treneru! |
|
Tinkerbell_85
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, on ima six pack. :D Ali zali za mojom skembom. Sanchi pa moj jelovnik je zapravo jako slican tvome. I broj obroka i sastav pogotovo dorucak i vecera. Ja zivim sama pa si i rucak kuham sama. Imam neki super wok u kojem mogu kuhati bez masnoce stvarno svasta bez da se zaljepi. Za rucak najcesce jedem odreske od tune ili bijelo meso, to radim na gril tavi isto bez masnoce, za prilog neka integralna riza ili tako nesto, radim i variva i nastojim izbaciti zaprsku, ako je i radim radim je s integralnim brasnom u sto manjoj kolicini. Cesto radim i tjesteninu s umakom od rajcice i tune. Prilog uvjek neko povrce ili gljive i sl. A ova vecera mi je super jer je jako brzo gotova, malo mi ubije taj okus posnog sira koji mi bas nije jako fin, a ove lanene sjemenke sam pocela jesti jos prije na preporuku lijecnika zbog probavnih problema i navikla sam se na njih. Stavljam ih i u zobene i koristim uvjek one usitnjene jer su lakse probavljive. Sto se tice gradje - da. Uvjek mi prvo odu grudi, onda mi se pocnu nazirati rebra, a donji dio trbuha i dalje ne mice. Sad sam u toj fazi pa se nadam da ce uskoro i ovaj tvrdoglavi donji dio tjela pocet suradjivati. :D Ma nemamo treninge vani, to sam si ga ja napravila posto nisam imala redovan trening ( u dvorani). |
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bit ce zanimljivi rezultati, samo tako nastavi! :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |