here I go again |
Post Reply |
Author | |
Bleach_Noririn
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2011 Location: Zagreb/Zadar Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Kolovoz 2012 at 21:29 |
Pozdrav ekipa!
ko što naslov kaže idemo ispocetka doveo sam se u ful kul formu, najbolju u životu, pred neka tri mjeseca i onda stao. Iz puno razloga, odnosno problema koji su se odlucili fino preklopit, pocevši od zdravstvenih pa do faksa i tako sam zadnja tri mjeseca proveo - sjedeci i jeduci i povremeno placuci. No jucer se sve fino posložilo i obavio sam svoj prvi trening, lagani kardio. Inace imam tendenciju preforsiranju od malih nogu, u gotovo svemu što radim a pogotovo u sportu, što se narafski odrazilo na zdravlje. Tako da sad krecem lagano, koliko mogu, ne koliko želim. Ugl, u ova tri mjeseca, neznam kako no kilažu sam uspjevao održati na istome. Nažalost i visinu. Ali sveukupni dojam od prije tri mjeseca i sad je puuno tužniji. Da ne duljim, cilj je ne stati, trenirati dalje i naravno ne dovesti zdravlje u smokve. Trenutno imam 22 godne, nizak sam 176, težak 80. Treninzi mi se sastoje pretežito od plivanja i trcanja, te povremeno sklekovi, trbušnjaci i ostale tradicionalne vježbe. Uskoro cu krenut na neki borilacki sport, još uvijek ne znam koji, i ako budem nadobudan - teretana. Eto to je to, nadam se da ce kroz koji mjesec stanje biti bolje a sad, trenutno stanje :
|
|
oni puše ekstazu.
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad ceš ti polako pocet trenkat sa mnom i da nisam više cula da placeš
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za pocetak, predobra tetovaža! :D
Želim ti svu srecu i da uspiješ u svom naumu, sigurna sam da ceš ovdje dobit puno podrške, a i pomoci! Sretno :))
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po slici preporuka bi ti bila pojacaj trening snage, smanji cardio i za mjesec dana ceš vidit razliku.
Ako slucajno dodješ u mogucnost da isprobaš Insanity Workout skini, nabavi isprobaj (ako se odluciš na to obavezno veci unos hrane hrane hrane) 60 dana pa pošalji rezultat :) p.s. cijeli program je da se isforsiraš pa tko voli nek izvoli ja ga osobno isto prošao :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |