Chat |
Post Reply | Page 123 607> |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Svibanj 2009 at 15:08 |
|
CHAT stalna tema
Slobodno chatajte ovdje, pricajte o tome što vam padne na pamet, no samo probajte da ne pricamo ovdje o tematikama koje vec imaju svoje teme (filmovi, putovanja, što slušate trenutno itd...) ------------------------------------------------------------ ------------------ ajmo spam probati prenjeti u za to predviđeno mjesto :D p.s ja sam htio reci d apozivam ewie da stavi sliku vec jednom :D Edited by Zoki |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A što ste se mene uvatili
A i neznam kad bi stavila, što bi stavila |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
back double biceps, front double biceps, noge.. nešto.. ne sigurno kako se igraš u dvorištu
u biti, neku fitness |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jebenti baš sam mislila staviti jednu na kojoj se igram u dvorištu
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam, zato sam i naglasio da to ne napraviš |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aj morat cu nabacit neki fotosešn nemam fitness slikica ustvari imam jako malo slika jer se mrzimmmm slikati al ajde možda stavim koju...
A bilo bi dobro da još koja curka stavi svoju slikicu da se ohrabrim |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja danas baš stavio slike na drugi forum.. i faca i još izgledam neobicno loše ( stare hlace, rašcupana kosa) i boli me k :D stavljao sam zbog miški a ne zbog stylinga :D
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
A da staviš i tu??
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne hvala.. nije ovo forum za tako nešto
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto misliš?? A onda za što je ovaj forum?
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Postavi i ovdje slike. Vidiš da ih cure traže.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
vec sam postavio dvije :P jendu trbušnih i jednu u svojoj galeriji :P tko ima kriv što nitko nije vidio |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš cura? Samo ja tražim |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj daj ... nagovaramo ga.
Illy, postoji samo jedna u galeriji. Daj, nabaci ih još. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma lako za njega... Odi ima stvarno jako jako puno registriranih ljudi, a jako malo ih piše, baš šteta a ja tako volim pricati, baš je dobro doša ovaj chat
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
da.. slabo.. eto samo nas par chata.. neznam gdje su ostali.. opcenito slabo pišu
|
||
Post Reply | Page 123 607> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |