Postoji li nacin za stanjivanje listova? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2008 at 16:55 |
|
Moji su poprilicno jaki..izgledaju dobro samo ako sam u visokim petama, a njih ne volim nositi
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
auu..moji u stiklama jos gore-samo vidis jaki misic i kost!
i mene zanimaju odg na tu temu.... |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm, zasto stanjivati listove? Budite sretne sto su vam toliki, nekima je prava muka povecati ih. Ili to vi samo mislite da su vam veliki listovi?
Trebate biti ponosne vasim listovima, naravno ako su pravilno i proporcionalno oblikovani, tj. nisu dva velika stupa iza kojih se ne vidi misic. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kak si sladak .."zasto stanjivati listove?"..zato sto jaki listovi na zeni izgledaju muskobanjasto Meni je recimo cak i glezanj jaci..kad usporedjujem noge od mog decka i svoje, dala bih sve da imam njegove listove i gleznjeve Znam da je decima zelja listove ojacati, ali ja zaista smatram da na zeni tanji list izgleda puno bolje |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti si musko, ne razumijes ti to!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace, nema neke vjezbe koja bi ih stanjila. Smanjuju se kao i ostatak tijela. |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
He da. Ok valjda kod nekih cura vece nije uvijek bolje Vec vidim veliki off iza ovoga. |
||
|
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Phix
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probaj veci broj ponavljanja manjim tezinama na guranju leg pressa prstima ili na podizanju na prste.
|
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
To vec vidim da ciljas na nekakvu definiciju listova? Toga nema i to tek nece postici stimuliranjem misica, dakle vjezbanjem. Kad bi teoretski isli do samog kraja, mogli bi joj preporuciti da uopce ne koristi listove, da ih ne vjezba, odnosno "hardcore" solucija da uopce ne hoda kako bi oni atrofirali! Naravno da je to nemoguce. |
||
|
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
mogli bi joj preporuciti da uopce ne koristi listove, da ih ne vjezba, odnosno "hardcore" solucija da uopce ne hoda kako bi oni atrofirali! Naravno da je to nemoguce.
[/QUOTE] HAHAHAHA ODLIcNO! |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
gdje cemo vas razumijeti kad vam je svaki dio tijela bolna tacka..zahvljujuci ovom forumu mnogo toga sam saznao,,,..sa nestrpljenjem ocekujm temu--kako da poboljsam izgled prstiju na stopalu kao sto neko rece ,,,najbolje ih je nekoristiti,,,ehhh hajd sad ti to izvedi
|
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
gdje cemo vas razumijeti kad vam je svaki dio tijela bolna tacka..zahvljujuci ovom forumu mnogo toga sam saznao,,,..sa nestrpljenjem ocekujm temu--kako da poboljsam izgled prstiju na stopalu [/QUOTE] pa kad nam to namecu...kao da vi muski ne sjedite negdje u bircu i ne komentirate "uff...gle kak ova ima male cice..kak ova ima debele noge...vidi ide celulitnjaca...joj sto su joj gadnu prsti na nogama ko da mi ne znamo vas muske...vi vise komentirate nego mi babe |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj ovo raditi. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zapravo... koliko ja znam muskih..i koliko sam se druzila sa njima... oni su puno manje kriticni prema zenama... nego mi same i prema sebi i drugim zenama;))
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a da...a ja mislim da je sasvim u redu da imas jace listove i da se ne zamaras sa tim...samo ti fino vjezbaj, uzivaj i fino se hrani..... i budi zdrava i vesela.....
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |