moze misljenje? |
Post Reply |
Author | |
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Veljaca 2008 at 14:59 |
pozdrav, pitao bih vas za jednu vjezbu koju sam smislio u nedostatku pametnijih tema za razmisljanje pa evo ovako stanem ispred skala u malom raskoraku, malo cucnem kao da skacem u dalj pa skocim na treci skalin( to mi je trenutno taman, cetvrti mi je malo prenaporan) pa tako 20 puta u seriji i cetiri serije. meni se ne cini lose, ali ipak u neke stvari se nerazumijem pa me zanima i malo strucnije misljenje. puno vam hvala
|
|
samo se treba portudit
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovako....to je dosta zeznuto za koljena...pa malo pripazi.... po meni ti je sasvim dovoljen cucan sa skokom... moras paziti na doskoke i docekat se na prste...koliko ja znam o tome.... cao.....
|
|
Kelevra
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
to ti je odlicna vjezba za noge,takve vjezbe skijasi rade. probaj i sa jednom nogom a lemoj skakat na trecu vec na prvu ili drugu z |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |