Mala pomoc |
Post Reply |
Author | |
kresho21
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2012 Location: Đakovo/Karlovac Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Lipanj 2012 at 15:00 |
Vozdra ekipa,ovako zanima me vise stvari
Prije tjedan dana sam poceo sa trcanjem i totalno drugacijim programom prehrane sa ciljem da izgubim na kilazi tj zelim istopit masne naslage u dijelu struka,pa me zanima ako netko ima kakvih savjeta jer procito sam tone clanaka ali mi je draze cuti od nekog iz prve ruke sta kako gdje itd...slobodno napisite svoje misljenje oko treninga i prehrane,jer svaka pomoc je dobro dosla Posto sam na faxu jos nekih 3 tjedna pripremam se trcanjem sklekovima i zgibovima a kad se vratim doma za praznike u planu je jedan trening ujutro i jedan navecer u teretani. Zanimaju me jos vasa misljenja o suplementima koje imam u planu kupiti: Olimp Whey protein complex 100% - 700g Scitec Nutrition Carni FX - vrecice |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |