moja tema? |
Post Reply |
Author | |
dadodum
Cita FAQ Joined: 11 Svibanj 2012 Location: zagreb Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Svibanj 2012 at 10:47 |
bok bok svima
22god 184cm 80.1 kg evo ovako,inace imam kronovu bolest i prije par godina sam 2 godine zaredom zavrsavao po bolnicama i mrsavio i masovno se debljao(usred oporavaka kortikosteroidima) i nakupilo se u podrucju trbuha(pravi slauf),sada to zelim kompletno maknuti i malo sam pricao s nekima koje poznajem i jedan od njih mi je reko da pogledam ovu stranicu pa me evo ovdje vjezbam redovito,bavim se parkourom,sada sam za 2 dana gotov sa insanity programom a drugaciji stil prehrane sam poceo prije 2 tjedna,,, citao sam i vidio da za gubljenje masnoca u tijelu da jedem samo proteine voce i povrce,nakon konzultacija rekli su mi da ne bi bilo dobro izbacit ugljikohidrate iz prehrane pa to trenutacno izgleda ovako ujutro zitarice s mlijekom i malo meda meduobrok voce rucak meso(uglavnom piletina) sa povrcem meduobrok voce TRENING insanitija vecera 1g ugljikohidrata na kilu + meso zadnji obrok bademi ili posni sir za sada 2 tjedan otprilike to tako izgleda ,uzimam si 1 dan u tjednu cheat day pa komentirajte savjetujte kritizirajte sve je dobro doslo ako treba stavit cu svoju sliku pa da vidite na cemu sam to odlucio poraditi Edited by dadodum - 11 Svibanj 2012 at 10:48 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |