Vracanje u teretanu..?? |
Post Reply |
Author | |
scitecman
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2011 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Listopad 2011 at 17:26 |
Pozdrav.Nisam pocetnik, ali nisam znao gdje da stavim pa sam tu stavio,ako admin misli neka premjesti.
Ovako:viskok sam š80cm, 69kg i 20godina.Upiso sam fax i krenio u teretanu, iso sam 2 tjedan u teretanu, hranio se koliko sam se mogao hranit kao student ,i onda sam neke novce uspio sakupit pa kupit si š00% whey proteine(kantu od 4Kg) i tablete(daily formula) i od multipowera(weight gainer)krenio sam s 60 kila i dosao na 69,70, i isao sam radit sezonu pa nisam mogao u teretanui izgubio nekoliko kilograma, i tako dosla sad 2.godina i opet ja u teretanu, pa me zanima da li mi netko moze reci, sta jesti ujutro, da bi dobio neku snagu a samim time i nahranio misice i sta navecer jesti kako bih odrzao masu, koji preparat kupiti koji je dobar(da ima whey u sebi) i tako jos neke stvari ono, dosta toga znam i sve, ali ipak od viska glava ne boli...No Pain No Gain.. P.S.--ima toga dosta napisanog,ali morao sam napisati da se zna problem.Hvala..;) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
A da pokušaš sam naci što treba jesti ujutro? Mislim da je dobra ideja...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |