Molim savijet |
Post Reply |
Author | |
Nhunter
Cita FAQ Joined: 07 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2011 at 19:43 |
Imam 85kg-a i š90cm, malo brzi metabolizam, misicna masa mi je oskudna te imam masne naslage na trbuhu, stražnjici te prsima(WTF?!?!?), ugl. poceo sam vjezbati kako bi se toga rijesio, radim svaki drugi dan Tabata protokol š6min(izbacaj bucicom, cucnjevi, trbusnjaci i sklekovi)imam plan svakih mjesec dana produziti vjezbu za 4 minute te preci na Spartacus(jer je zanimljiv, ne zbog glumaca) kada dostignem carobnu brojku od 40 minuta...mozda i ranije. Radim uredski posao te mogu vjezbati posljepodne i predvecer samo. Zelim se rijesiti onih smijesnih naslaga sala, malo se dovesti u red, te stabilizirati kilazu izmedu 85 i 90 kg-a, nesmijem nize jer mi secer padne i dobivam napadaje...ne pitajte. Ono sta mene zanima je koliko moram dnevno unositi kalorija, proteina, UH i masti dnevno, te u kojim odnosima tjekom dana(znam da UH najvise ujutro i izbjegavat za veceru ali mi nije jasno kolko za rucak trebam u odnosu na dorucak) tablice nutricionsitickih vrijednosti imam, samo mi je problem naci omjere i kalkulatore na netu i to me koci za izradu jelovnika. Unaprijed hvala
|
|
Nhunter
Cita FAQ Joined: 07 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok probat cemo ovako...nasao sam 5 razlicitih kalkulatora i prosjecni rezultat ispada :
UH 324g P š50g M 80g sta mislite u tome i kako bi trebao to rasporediti tokom dana kroz 3 obroka kad ne vjezbam, 4 kad vjezbam? tipa dorucak: UH 60% P 33% M33% / UH 40% P 25% M 25% rucak: UH 30% P 33% M33% / UH 30% P 25% M 25% poslje vjezbe: UH 0% P 0% M0% / UH 20% P 25% M 25% vecera: UH š0% P 33% M33% / UH š0% P 25% M 25% |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |