Definitivni pocetak - trening i prehrana |
Post Reply |
Author | |
napolitanka
Cita FAQ Joined: 27 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Travanj 2011 at 22:21 |
Pozdrav svima!
Znam da ovih tema vec ima mali milijun na forumu, ali ne nalazim baš ono što meni treba. Ovako, nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja skidanja kilaže (š86cm/š26kg) konacno sam se odlucio uclaniti u teretanu. Kako mi je to prvi put u životu da sam u teretani, covjek koji tamo radi mi je objasnio zapravo da se trebam za skidanje kila držati više fitness dijela, pa tako imam ovakav trening: - 20 minuta kombinacije hodanja/trcanja na pokretnoj traci - š5 minuta bicikla - 20 minuta orbitreka - š5-ak minuta (koliko izdržim ;)) na necemu što kao simulira penjanje? Ne znam kak se zove sprava Prije ovih vježbi još odradim 3xš0 serije na leptir mašini (jer mi odgovara iz drugih razloga) i isto toliko na onoj spravi gdje sjedim i nogama dižem utege :) E sad, koliko je program dobar ili ne, ne znam, ali fino me izmori i iznoji i zadovoljan sam. Sad dolazi pitanje prehrane. Bijeli kruh sam zamijenio kukuruznim (ne vjerujem da mogu izbaciti kruh iz prehrane, jednostavno mi je potreban nekako :/ ), junk food i slicno. I tu me sad najviše bune stvari - što i kako i kada jesti? Ako što znaci, treniram 3x tjedno, u dopodnevnom terminu (oko šš, š2h) Za dorucak jedem zobene (one zelene iz konzuma) s jogurtom i narezanom bananom ili jabukom. BTW, jel se one tak jedu? kako ih se s mlijekom sprema? Treba zagrijati mlijeko, ostaviti ih ili? Ovak s jogurtom su mi super :) A ostatak dana? Prije treninga? što neposredno nakon treninga, a što u ostatku dana? Ajmo, idemo me zajednickim snagama dovesti na 0 u sredini težine :D |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |