caoo svima..:) i ako moze mala pomoc |
Post Reply |
Author | |
MiniMinho
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Kolovoz 2010 at 23:07 |
Pozdrav !
ovako stoje stvari... pre 2 godine bavila sam se sportom i sve je bilo u redu...dok se nisam razbolela i prestala... sada imam problem jer sam se ugojila..visoka sam š67 a imam 62 kg...nisam predebela ..ali zelela bih da smanjim 4-5 kg.. sto se tice ishrane ,pa ne jedem bas zdravu hranu , a voce ponekad..pre 3 nedelje sam pocela da vezbam fitnes preko videa...zanima me da li ce mi to pomoci, jer stvarno bih zelela da smanim butine ...pa ako moze neki savet za ishranu ili vezbanje...unapred hvala ! |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
na dobrom si putu, za jedno 3 god ces shvatiti da nista neide preko noci i da je google tvoj prijatelj. ali najbitnije je da imas zelju SRETNO Edited by opasni |
|
mrtav hladan
|
|
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana-Smanji unos kalorija i mršavit ces. To ne znaci
da trebas jesti puno manje, samo trebas biti pametnija kod odabira onoga što ces jesti.Nađi zamjenu za lošu hranu, smanjite unos soli, jedi niskomasno kiselo vrhnje, kruh bogat žitaricama i mnogo drugi alternativnih namirnica. Jedi hranu niskog glikemijskog indeksa jer ti osigurava energiju, cak i pomaže sagorijevati masti cijeli dan i noc. Važno je jesti ako želis izgubiti na težini, stoga izaberite hranu niskog glikemijskog indeksa kako bi održali razinu energije i sagorjeli masti. Vjezbanje-Budi aktivna i radi na kondiciju. Ne budi lijena i pocni trcat. Najbolja tjelovježba za mršavljenje je trening s utezima. * Jaci intenzitet vježbanja je bolji, a ne dugotrajno vježbanje * Vježbajte s utezima * Zagrijavanje je nužno I NAJBITNIJE OD SVEGA-Vodite ljubav,tako da puno intimnosti može sagorjeti puno kalorija. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |