D-fine multipower - upit |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Lipanj 2010 at 20:24 |
||
Ok, mozda je bilo topicsa na tu temu, ali novi sam clan i ne snalazim se jos po forumu . Ugl. ovo ljeto razmisljam o tome da cesce trcim i tako maksimalno skinem salo pogotovo na trbuhu, al ne zelim izgubiti previse na masi (ok, 2-3kg necu niti primjetiti)... E sad, zapeo mi je za oko ovaj preparat od multipowera i razmisljam ga poceti koristiti... Ok, totalno laicki sam shvatio da on pomaze pri oblikovanju, i kako sam naslov kaze, definiciji misicne mase, a uz to pomaze pri razgradnji masnih naslaga!? Hoce li mi on pomoci pri ostvarenju mog cilja te da napokon vidim "crte" na trbusnim misicima ili je ovo vise "proizvod za sminku" i trebam traziti nesto drugo? pomozite jer ovakve stvari nisu bas jeftine, pa da ne bacam novac uzalud
|
|||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eh da, umalo zaboravih... Koliko cesto ga treba uzimati, kako i kada? I koliko dugo traje jedno pakiranje?
|
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pomoc? Bar mi savjetujte nesto slicno i plan upotrebe...
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mani se toga u širokom krugu osim ak ti hobi nije bacanje para Obican whey koncentrat + dekstroza ili maltoza po potrebi i cao |
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znaci smatras da je to bacanje para? Jel ima iskustva itko s tim defineom ili nekim multipower proizvodima...? Koji bi mi whey preporucio i koliko cesto ga treba uzimati? Ah pun sam pitanja, jbg, noob u ovom svijetu fitnessa
|
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zasto spominjem multipower, jer do toga mogu doci u svojoj teretani (wellness ima nekakav ugovor s njima ocito jer imaju samo njihove proizvode)... Al ok, nije mi problem prek interneta nesto narucit... U Sibeniku nema nikakav shop sa suplementima
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ima ih manje više po svim teretanama..šta misliš zbog cega Pogledaj na forumu u pdf-u Suplementi, dosta se pisalo o narucivanju wheya i kupovini |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kupi multipowerov "š00% whey protein" ako nemaš drugog izbora, ja sam 900g platio nešto više od 200kn ...ali okus vanilija, stvarno najfiniji protein koji sam pio |
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel ostavlja nekakve rezultate (mislim po tvojim slikama vjerujem da vrijedi) ?
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To je samo dodatak prehrani... nece se ništa cudesno dogoditi.
A ja sam u cijelom životu kupio možda 2kg wheya.. |
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
Malo sam prosvrljao po faq od "dodaci prehrani", ali tamo samo govori kako se whey uzima i opcenito o tome... Meni bi treba proizvod imenom i prezimenom, a i cijenom, a i kolicinom da ne moram svaka 3 tjedna uzimat ponovo ... Ima š00 tema o raznim proizvodima i na kraju sam se totalno izgubio... I dali che mi taj grozdani secer (iz dm-a ) nabaciti jos masnih naslaga (mslm, asocijacija secer-nicht gut)...Jer moj je cilj, bar za slijedeca 3mj: -smrsavit na 75kg (trenutno imam 80kg) -izbacit salo sa trbuha i polako formirat u six pack (al ne pivski ), a i ostale djelove dovest u red -I napravit dobru podlogu za zimsko gainanje kilograma (cilj: 85kg) (mozda su mi ambicije ipak prevelike...) |
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bitno je da kupiš whey. Bježi od gainera, mega extra massera, ultra difajnova i slicnog.. i to je to. A koji ceš brand kupiti ti je skoro pa svejedno, razlika u kvaliteti možda i postoji, ali teško da ceš ju ti primijetiti... eventualno u okusu i topljivosti praha. Ne znam ja koliko ti imaš para, kupi ono što ti je najjeftinije.. najisplativije ti je narucivati grupno s interneta, a ako si nestrpljiv kao ja onda kupi ovaj multipowerov š00%. Meni je dobar, samo ne baš jeftin.
Neka ti asocijacija bude glukoza, pa malo googlaj o njoj.
Zašto prevelike, pogledaj šta su Avatar i Zmaj napravili u 3 mjeseca |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nece te glukoza udebljat. Cilj glukoze u PWM-u je da popuni glikogen koji se isprazni tokom treninga i glukoza diže inzulin koji šalje aminokiseline tj. whey u mišice.
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
aha... Dakle moram pomjesati i whey i glukozu u shaker? Hmmm,al jos uvijek me muchi ime nekog ekonomicnog al ucinkovitog whey-a dostupnog preko interneta... Link do toga? Ista? Ajme, dosadan sam sam sebi, al nemrem se odluciti... Ne mora to biti multipower ovaj, samo nesto sto mi je preko interneta dostupno i da ne dode vise od 400kn (kuna gore dole)...
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imaš temu Jeftin whey, daj si malo truda, ima vremena, nece pobjec whey |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma ne moraš cak nit narucivat whey, može ti u tu svrhu poslužit i litra mlijeka (0.9%), 4-5 bjelanjaka (kuhanih) i uz to neki izvor brzih UGH (bijeli kruh, cornflakes, glukoza) Myprotein od mopsa ti je najjeftini izbor, možeš se preko facebooka dogovorit s njim (profil TERETANA PROTEINI) ili na ovaj broj
Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |