tracanje-pocetnik |
Post Reply |
Author | |
xvision
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Lipanj 2010 at 23:51 |
e sad novi sam pa ne znam je l pravi podforum,
e ovako, znaci trcim kad god stignem navecer oko 8-9 i trcim 20-25 minuta bez pauze, e sad zanima me je l to dovljno da se masne naslage pocnu topiti il treba jos duze trcati, trcim nekad 3 dana zaredom pa 2-3 dana odmora, nekad 4 dana trcim pa 2 odmaram, zavisi od vremena i kolko mi skola dopusti..:D imam š6 god, oko š,85 mozda vise, i 78 kg |
|
©aka u bradu i postanes faca u gradu...:)
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trciš tri dana u komadu, katabolizam Ajd sad bez zahebancije, tvoj omjer visine/kilaže nije za definiciju nego za masu! Znam da je ljeto i da želiš bit izdefiniran kao onaj kristijano ronaldo al sa š85 i 78 kg nevidim svrhu da ideš još više dolje s kilažom. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
xvision
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
uh joj kakav cristiano ronaldo, nedo bog nikom..:)
nego htio bi malo formu popraviti i skinuti masne naslage prvenstveno oko nogu, pa me zanima da li je dovoljno trcanje oko 20-25 min il bi trebalo ici na 40-ak minuta, znam da je slab ovaj raspored trcanja al jbg, trcim oko mjesec dana i sto se tice forme ide dobro..:) |
|
©aka u bradu i postanes faca u gradu...:)
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gle, ja bi ti rekao da odeš u teretanu
A opet ako hoceš nabit neku kondiciju, pokušaj sa HIIT treninzima, bilo je puno price o tome, meni je kondicija super napredovala s takvim treninzima |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |