Ukocenost i ozljeda leđa |
Post Reply |
Author | |
marince
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2017 at 19:53 |
Pozdrav nedavno sam vam se obratio u pitanju je bila hernija diska na 2 nivoa uradio ponovno mri i hernije su se povukle u prostor diska znaci vise ne pritiscu zivce :).E sada krecem ponovno u trenazni proces lagano ali ostala je ukocenost i krutost donjh lednih misica u smialu da mi je lakse radity militari press nego prati zube i okm dana gotovo popusti znaci krutost i ukocenost donjih lednih misica.Najvise olaksanja mi donose vjezbe istezanja zadnj loze i donjih lednih misica npr vjezba koja mi godi je istzanje tako sto prebacim noge preko glave i zadrzim taj polozaj i privucem koljena prsima.znaci ostao mi jeje bol misicnog porijekla saf me zanima vase misljenje fali postoji mogucnost da su skraceni misici jer dok sam vjezbo s ozljedom nisam se istezao nikako cak ni deadlift ni cucanj.Dakle jeli moguce da sam bez istezanja mogao skratiti misice do te mjere da su kruti kao olovo :)
Edited by marince - 07 Srpanj 2017 at 19:59 |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marince, kod boli i povreda mogu nastati razne kompenzacije unutar tkiva, pa igrćenje nekih mišića, ali što je kod tebe, to samo fizijatar možže ustanoviti a ne netko sa foruma. Prije si već dobivao savjete za čuvanje koštano-skeletnog tkiva i nisi poslučao, ovaj put budi pametniji, jer ti povrede ostaju za čitav život, i kako stariš posljedice će biti sve jače. Način vježžbanja, vrste vježbi i opterećenje, se trebaju prilagoditi stanju osobe a ne osoba treningu. Zaboravi što si do sada radio, mijenjaj trening, i nitko ti na neviđeno ne možže pomoći,, nego samo lupetat gluposti i praviti se pametan.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |