Problem s tijelom |
Post Reply |
Author | |
Cleaner14
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2016 Location: Selma Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Rujan 2016 at 00:16 |
Dobar dan, evo da krenem... Imam 18 godina, igram košarku i trenutno sam u Americi, prva godina fakulteta, i imam dosta problema u vezi tijela. Kao prvo jako sam ovisa o treniranju i jednostavno želim ostvarit svoj cilj. Treniram jako puno i ponekad previse (10 sati dnevno), i pokušavao sam naći odgovere na internetu, ali je sve nešto za rekreativce ili tako nešto. Ovako, dižem se u 03:30 h i idem spavati oko 19:00 h, ali tijekom cijelog dana treniram. Jedan problem koji i sam vidim, ja nemam dan odmora, jer kad uzmem dan odmora, hrana u americi je jako loša, mislim da cu dobiti na kilaži ili slično. Da razjasnim, ima dobre hrane koju pokušavam jesti, ali sve ostalo je pohano ili pečeno i nema kuhanog. Jedem 3 puta dnevno i uzimam voće i povrće malo manje. Ne znam što da pijem, pijem samo vodu i mlijeko. Uz sve ovo rečeno sad da kažem problem. Imam osječaj da mi se tijelo deblja i da usporavam, ali svaki dan trčim preko 5 km i radim na tijelu svaki dan. Ja sad ne znam jeli to samo u glavi ili ozbiljno. Jer dobivam, vidljivo, višak kože na doljnjem dijelu trbuha, a i lice mi se deblja. I uvijek kad uzmem dan odmora bojim se da cu se dodatno udebljati ili tako nešto. Meni treba savijet i nekakav plan jela, šta općenito jesti za doručak, ručak i večeru. Molim vas pomozite, jer sam sebe ubijam i ne znam šta više treba.
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako nisi troll, a vrlo moguce da jesi, jer ovo sto pises nema veze sa zdravim mozgom iskreno...
posjeti ljecnika.
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cleaner, kad si na fakultetu kad cijeli dan treniraš? :) Od čega se sastoji taj trening i koliko zbilja efektivno treniraš? Živiš sam ili s nekim? Jedeš samo po vani očito, nisi još krenuo sa kuhanjem? Ja sam ovo shvatila krajnje ozbiljno :D Ništa mi više nije čudno.... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |