Bokovi i stražnjica |
Post Reply |
Author | ||
jajaja
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Studeni 2008 at 23:37 |
|
Bok. Ja sam Marija. Ro đena sam 20.š2.š993., jesam li premlada za teretanu?Imam problema sa bokovima i stražnjicom? Koje sprave koristiti i koje vježbe da oblikujem te dijelove tijela? |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bok, ja sam Strength, HammerStrength.
Sljedeca vježba je odlicna za taj problem: -dakle, udobno se smjesti ispred racunala, dobro zagrij prste, istegni se, i kreni u akciju! Hitrim i odlucnim pokretima prstiju utipkaj pojmove koji te zanimaju u search ovog foruma i zatim zadrži dah dok ti ne izbaci rezultate. Dok citaš postove o tome što te zanima slobodno drugom rukom pravi zabilješke o tome što si prcitala. Ponovi ovu radnju nekoliko puta dok ne ostvariš željeni cilj. U slucaju da ne nađeš ono što si htjela, skokneš na neku temu i tamo jako brzo objaviš post. Ako nađeš što trebaš, odmah pravo u teretanu, ili van na zrak ili u kuhinju, na sva podrucja koja ti pomažu oblikovati te kriticne dijelove tijela. Ne zamjeri na duže postu, baš sam imao inspiracije |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja sam bila tvojih godina kad sam prvi put otišla u teretanu. Jako si mlada pa ne znam otkud vec problemi s bokovima i stražnjicom... Prijedlozi kojih bi se trebala držati i neceš imati problema:
Eto, ako samo ove promjene uneseš u život ja ti jamcim š00% uspjeh! |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Theia, the Military Woman
Nema šale s tom curom |
||
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo ti zezaj!!!!! Do cilja treba cvrsto i odlucno, a kad vec bude tamo, ma neka jede i cevape!!!! KAO I JA!!!! |
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
Udaj se za mene hehe |
||
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
I DO!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |