Novi ponejdeljak i nova runda doručaka koji sadrže jaja.  Sastojci su uobičajeni i poznati, priprema je malo drugačija.  3 jaja 50 ml mlijeka 100 g tikvice 1 žličica kokosovog ulja Jaja i mlijeko jako umutite u blenderu, da se napravi lagana pjenica pa ih istresete na zagrijanu tavu na koju ste stavili žličicu kokosovog ulja. Kad jaja s donje strane dobiju koricu, po vrhu naslažite na tanke ploške narezanu tikvicu pa poklopite i ostavite da se zapeku i s gornje strane.  Uživajte u d...

  • 0 komentara
  • 0 x
  • ponedjeljak, 10 srpnja, 2017. u 10:13

Naša Tanja jutros je objavila fotku super palačinki pa sam je isti tren zamolila da nam pošalje recept jer ovo na fotki izgleda - fenomenalno! Kad sam vidjela sastojke i opisanu pripremu, opisu "fenomenalno", dodala sam - jednostavno, ukusno, zdravo i dobrodošlo svakoga dana na tanjuru, kao doručak ili međuobrok, posebno prije neke tjelesne aktivnosti.  Potrebno: 2 jaja 1 što zrelija banana 1 šaka borovnica Malo posnog sira (pilos) Myprotein blueberry sirup Postupak: Smućkati 2 cij...

  • 0 komentara
  • 0 x
  • ponedjeljak, 10 srpnja, 2017. u 02:28

Zadaci koje treba napraviti prije spavanja su:  istuširati se oprati zube obući pidžamu a prije svega toga - pojesti večeru! Pisala sam o tome puno, pa koga zanima - evo ovdje jedan on najčitanijih blogova koje sam ikad napisala: Neoprostiv grijeh: Preskakanje večere! Dakle, večeru treba jesti. I ja je uvijek jedem. Nekad u 1 u noći pečem meso, radim salate, što god, a ponekad samo pomiješam nešto što nadjem u fridžu! paket mini mozzarella 5-6 cherry rajčica origano maslinovo u...

  • 0 komentara
  • 0 x
  • ponedjeljak, 10 srpnja, 2017. u 04:02

Slatke i apsolutno neodoljive, čokoladne zobene štangice od kikiriki maslaca savršen su zdravi međuobrok za čiju izradu ne trebate paliti pećnicu. Napravljene su od sve prirodnih sastojaka, bez rafiniranog šećera, a bogate su proteinima biljnog porijekla, zdravim masnoćama i visokokvalitetnim vlaknima. Sastojci:  3 šalice zobenih pahuljica 2 veće zrele banane 3 žlice rižinog sirupa ili meda 4 žlice kikiriki maslaca, bez dodanog šećera i ulja 2 žličice vanilije 1 šalica tamne čokolade,...

Pri spomenu pesta, mnogi zamisle pesto koji se koristi kao umak najčešće uz tjesteninhu. No, pesto se može napraviti i tako da bude ukusan namaz pa je ovakav pesto izvrstan međuobrok. Donosimo vam recept za prigorski pesto prema uputama našeg Darka.  Sastojci: 50 g svježeg špinata 65 g edamac sira 45 g mljevenih oraha 35 g svinjske masti Sol Špinat, polutvrdi sir i cijele ili mljevene orahe stavite u multipraktik i usitnite ih na najmanje moguće komadiće. Kada ste zadovoljni kako s...

Ovo je obrok kojem je zadatak bio da bude - što jednostavnji. Spavalo mi se nakon posla, pa sam zaspala i prespavala uobičajeno vrijeme za ručak. A onda sam se ustala u zadnji tren i pred trening pojela ovo što slijedi: 60 g tjestenine 4-5 komada pancete, sa što više mesa, naravno  2 šake špinata 1 žličica kokosovog ulja U vodu stavite kuhati tjesteninu, prema uputama na pakiranju. Kad je tjestenina kuhana, procijedite je i ostavite da stoji.  Na tavi zagrijte malo ulja pa bacite pan...