- 0 komentara
- 0 x
- nedjelja, 22 ožujka, 2009. u 10:28
Hvla ti Admin da si *ono* zaključao....vikend je pred vratima, nadajmo se dobrom vremenu, suncu, boravku u prirodi, trčanju, rolanju, hodanju, svemu što VAS veseli, život je lijep, prelijep, treba ga uživati svaki trenutak...N
- 0 komentara
- 0 x
- petak, 17 travnja, 2009. u 06:27
1l vode 1 glavica crvenog luka 1 paprika 1 mrkva 1/2 male glavice svježeg kupusa peršin zacini: papar,sol Priprema: Povrće narežite na kockice i ubacite u kipuću vodu te posolite i popaprite. Kuhajte dok povrce ne omekša. Jedite juhu više puta na dan. Uz nju se može jesti sve ostalo lisnato povrće,sirovo i kuhano. Povrću se mogu dodati žitarice po želji. Može se jesti i sve voće osim banana. Alkohol,kava,cigarete i z...
- 0 komentara
- 0 x
- petak, 24 travnja, 2009. u 02:21
Trenutno naaaaaaajljepše mjesto na svijetu!!!!!UpraVo sam se vratila s Jaruna! Ima li šta bolje od boravka u prirodi na suncu?! Neeeeeee...... ;DJAO, DA NEMAM UŠI, SAD BIH SE SMIJALA OKO GLAVE OD ZADOVOLJSTVA!!!!!Ovo mi je već 3. dan zaredom kako idem. Nisam bila od jeseni i čudno je kako promjena vježbe može dovesti do upale mišića! tralaalalla!!!!
- 0 komentara
- 0 x
- četvrtak, 09 travnja, 2009. u 04:33
...eto tako,ja sam odlucila da cu danas pocet vjezbati!nadam se da cu to uspjesno izvrsit:))...vjerojatno cu vam se sutra javit sa nekakvom laganom upalom...ali sve je to za ljude:)!...inace uskrs je proso u najboljem redu,nadam se da je i kod vas bilo sve super!ovim blogom,cestitam svima uskrs(malo sa zakasnjenjem:))..nista,uzivajte...pussa
- 0 komentara
- 0 x
- utorak, 14 travnja, 2009. u 09:58
Recept za krafne je veoma jednostavan, ali mnogi ne znaju kako ih napraviti savršeno, da budu ukusne i slasne... Ovo je recept za krafne na stari način baš kako su nas nekada naše bake znale razveseliti.... Jedan mali trik: Tijesto se treba dugo,dugo,dugo "tući" drvenom kuhačom, što je doista mukotrpan posao, ali to je prava tajna slasnih krafni...Način pripreme:Od jaja, brašna, milijeka, maslaca, kvasca i malo šećera umiješa se dizano tijesto i stavi na toplo dok se volumen ne udvostruči. ...
- 0 komentara
- 0 x
- utorak, 24 veljače, 2009. u 04:17